Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Non RP injuries a nerespektování pravidel.

pdave4

Hráč

13
dnes v 12:38

Ahoj, zdravím Vás u mé žádosti o unban. Na začátek bych chtěl říct, že jsem ban obdržel 16.10. 2025. Za Non rp injuries a nerespektování pravidel. Jelikož jsem se samozřejmě ptal za co jsem ban dostal a žádal o důkazy tak ty mi nebyli dány, ale přes ticket systém na discordu mi Rataj odpověděl že mě srazilo auto, a poté od Admina Dzardyse že to bylo v den 16.10. Tak jsem se podíval jestli nemám náhodou klip, a mám.

KLIP

Co na tom klipu můžete vidět? No jako auto mě srazilo nesrazilo? Upřímně nevím je to tak nahraně, řidič ART auta nějak vyskočil, nebo se mi vyhnul, nevím, buglo se to? V ten moment co se to stalo jsem upřímně myslel, že mě to auto minulo, protože mi nespadl charakter, jinak bych to erpil, že mě srazilo. Ale z toho klipu to auto se něják portlo přeze mě. Asi to u Vás vypadalo že jste mě srazili ale vlastně ne? Proto jsem tak chtěl ty důkazy. Podle mého za to může Dsync. 
Díky za Zvážení.

Spoiler
(( Pardon za případné chyby. ))