Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Zmena mena.

jkjakubb

Hráč

3
5.4.2026 13:55, naposledy upraveno 5.4.2026 13:55 uživatelem jkjakubb

Podatel: Nathan Evans

Věc: Zmena mena.

Odôvodnenie:

Vážený súd,

obraciam sa na Vás so žiadosťou o povolenie zmeny môjho mena z Nathan Evans na Matthew Ronald.

K tomuto kroku ma vedú hlboké osobné dôvody. Moje súčasné meno pre mňa už dlhší čas nepredstavuje identitu, s ktorou by som sa dokázal plne stotožniť. Necítim sa s ním spojený a pri každom použití mám pocit, že to nie som skutočne ja. Priezvisko Evans je navyše spojené s minulosťou a rodinnými vzťahmi, s ktorými som prerušil všetok kontakt a neprajem si byť s nimi nadalej akokoľvek spájaný.

Zmenou na Matthew Ronald chcem začať novú kapitolu svojho života, v ktorej budem môcť žiť autenticky pod menom, ktoré mi je bližšie a lepšie vystihuje moju súčasnú osobnosť.

Z vyššie uvedených dôvodov Vás žiadam o kladné vybavenie mojej žiadosti.

S úctou Nathan Evans.

Zámer: získanie mena Matthew Ronald.

Salsiii

Hráč

49
6.4.2026 14:18, naposledy upraveno 6.4.2026 14:19 uživatelem Salsiii

Adresát: Nathan Evans
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Evans,

Vaše podání a odůvodnění bylo shledáno jako dostatečně odůvodněné, a proto se změně jména na Matthew Ronald vyhovuje. Veškeré další úkony týkající se změny jména směřujte na příslušné kompetentní úřady.

Samir Qerimi, J.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas