Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žiadosť o výmaz z registra trestov

matte

Hráč

11
8.4.2026 19:51

Podateľ: Mikey Voss
Vec: Žiadosť o výmaz z registra trestov

Odôvodnenie:

Vážený súd,

touto cestou si Vám dovoľujem podať žiadosť o výmaz z registra trestov, a to najmä z dôvodu možnosti pokračovať vo vykonávaní pracovnej činnosti, v ktorej ma záznam v registri trestov v súčasnosti obmedzuje.

Uvedomujem si svoje predošlé pochybenia a plne prijímam zodpovednosť za svoje konanie. Zo svojich chýb som sa poučil a v súčasnosti sa snažím viesť riadny a bezúhonný život. Mojím cieľom je zaradiť sa do spoločnosti ako zodpovedný občan a aktívne prispievať k jej bezpečnosti a fungovaniu.

Zároveň by som sa v budúcnosti rád uchádzal o pôsobenie v zložkách integrovaného záchranného systému, kde by som mohol pomáhať iným a byť prínosom pre spoločnosť. Som odhodlaný dodržiavať právne predpisy a nemám v pláne porušovať zákon. Mojím cieľom je stať sa lepším človekom a napraviť svoju minulosť zodpovedným prístupom k životu.

Z uvedených dôvodov Vás týmto žiadam o kladné posúdenie mojej žiadosti.

Zámer: Žiadosť o výmaz z registra trestov