Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban

jozkoo

Hráč

27
včera v 22:41, naposledy upraveno včera v 22:49 uživatelem jozkoo

Ja by som sa ešte rad vyjadril ale to človek nema ani šancu :D doslova som si zarpil injuris dal si clip jak do mna niekto nabural A? zarpil som si injuris vyjadril si sa ktomu jak keby mam ban za non rp injuris ale injuris som zarpil a na clipe fakt nevidim žiadne trash inj len DNku :D v ktorem som si inj aj status zarpil stale nevidim poroblem.

Edit: jak piše tuto podmonou pan tymto ho aj zdravim asi nejsom tohto nazoru sam a jediny kto je fakt že proti mne su hrači ktory hraju za PSA ale ma nemaju radi z dovodu hrania za ilegal alebo mojho rpčka čo im neberem a ešte jeden pripad a to je turkos to je tema sama o sebe.  Ja ten unban k životu fakt nepotrebujem len mi ide o to začo som ten ban proste dostal :D všetko som zarpil ale jak vidim zachvilku bude skimo viac irl jak je normalny život :d 

JohnKurrect

Hráč

5
včera v 22:44

Serwus. Sucitim s tebou

vim ze sanca na ub je asi taka jak ked zajtra vyhram loteriu ale za skusku to stoji

kazdopadne vim ze niektory maju komplexy a ich nastve ze prehraju v 20 rocnej hre tak posledna moznost jak sa pomstit je ban aby ho to uvolnilo.

Kazdopadne coleksamo je zaujimavy clovek, ako mozes to skusat dalej u nho budem podporovat 🇺🇦🇺🇦

ColekSamik udělil za tento příspěvek varování: bezpředmětné vyjadřování k žádosti o ub
včera v 22:49, naposledy upraveno včera v 22:51 uživatelem ColekSamik

Bylo do tebe nabouráno policejním SUVčkem v takové rychlosti, takovou ránou, že tě to otočilo o víc jak 180 stupňů a ty jsi odjel se statusem "popalenina od pasu". Tvoje vyjádření nepotřebuju, jelikož doslova před sebou vidím klip, kde je nulová snaha o jakékoliv RP z tvé strany a jen jsi tam poslal nějaký usoplený tříslovný status, aby se neřeklo. 

Pokud nesouhlasíš s mým rozhodnutím, dovol mi tě nasměrovat na náš Discord, kde pro řešení takových záležitostí máme nástroje a nemusí se tím zaplavovat fórum. Ban jsi nedostal za nonRP injuries ale za ty tragické injuries, které jsi předvedl. 

Než ti vyprší ban, tak se můžeš koukat na videa od BESIPu, abys věděl, jak vypadá dopravní nehoda, cs.