Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban na Discordu a na Skimu

Gamer

Hráč

6
včera v 20:13, naposledy upraveno včera v 20:23 uživatelem Gamer

Zdravím, píšu s žádostí o unban, abych vysvětlil situaci.

Dostal jsem ban za to, že jsem na Discord poslal meme a přirovnal k tomu jednoho člena admin týmu, konkrétně DJDave. Chápu, že admin tým je potřeba respektovat a že si z toho nedělá srandu, ale já jsem se jen snažil být vtipný a nemyslel jsem to nijak vážně.

Na Skimu jsem ale nic neudělal, přesto jsem tam dostal ban na 120 dní. Píšu proto, že jsem do toho dal nemalé peníze a snažil jsem se být na Skimu bezproblémový.

Uznávám, že jsem to neměl dělat, beru za to plnou odpovědnost a podobné vtipy už na Discordu dělat nebudu. Zároveň se omlouvám dotyčnému adminovi – chápu, že každý má jiný práh humoru.

Přijde mi ale, že půlroční ban na Skimu je za jeden nepovedený vtip na Discordu opravdu hodně. Možná to zní, jako že si stěžuji, ale Skimo jsem si opravdu oblíbil a rád bych se vrátil k RP. Bavil mě třeba RP pro EMS a psa, a začal jsem si užívat i social RP, který jsem dříve moc nedělal.

Děkuji za zvážení mé žádosti.

exqulin

Hráč

51
dnes v 12:07

Píšu proto, že jsem do toho dal nemalé peníze ...“

https://leosight.cz/donate

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: MarcusAnderson, Strejda