Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o UB pravidlo 31. Od Pakandza.

14.4.2026 20:50, naposledy upraveno včera v 06:45 uživatelem ryzryk321

Zdravim vas, dnes vecer, jsem dostal ban za pravidlo 31od @Pakandza. Myslim jsi, ze je to nepravem, vysvetlim hned. Zaclo to tak, ze jsem byl domluven, na pohovoru tykajci se prace, ale nasim cilem bylo je pote az prijedou prepadnout. Cekali jsme na domluvenem miste. Pak tam prijel Hrac: Amanda Kohen. Byla v tahači, a mela zavrene okno, tudiz jsem nevedel kdo to je, namiril jsem se zbrani a rekl jsem at vystoupi, vystoupila, a pak jsem hned videl ze ma 1hodinu, tak jsem ji hned do OOC chatu napsal, ze jsem si ji spletl, ze se omlouvam, a jeste sem ji dal penize na opravu tahace, protoze jsem se misscliknul a vystrelil, ale urcite jsem ji ani neprepadnul, ani nepostrelil. Samozrejme cele to mam nahrane. Je mi to moc, lito, ale bouhzel jsem se spletl, a dokonce jsem se za to omluvil.

Dekuji ryzryk321.