Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu

UjoBochnik

Hráč

14
14.4.2026 22:07

Zdravíčko, 6.4 jsem dostal ban za pokus o A2A. Nechci tady říkat že to bylo neprávem atd. jsem si vědom mojí chyby a chci se omluvit. Potřeboval jsem 10k na odtah, tak jsem chtěl sáhnout po tomto řešení. Každopádně, po dlouhé době má být na skimu nějaký event v podobě Rally závodů. Tak bych se rád účastnil a trošku zaerpil s lidma. Ikdyž si jsem vědom moji Ban historií, tak chci tímto zažádat o zkrácení trestu. Neočekávám okamžitý unban, ale žádám o zkrácení abych se mohl 18.4 zůčastnit výše zmiňovaného eventu. Budu rád když mou žádost vezmete v potaz a těch několik dní mi bude odpušťeno. :)

17.4.2026 06:40

Čau,

beru v potaz skutečnost, že v historii nemáš z blízké doby tolik trestů za porušení pravidel a především skutečnost, že se bude odehrávat zmíněný event. Abych se vyjádřil k tomu samotnému prohřešku - je pro mě absolutně nepochopitelné, proč by se někdo pro blbých deset tisíc na vyzvednutí auta z odtahu dopouštěl A2A. 

Budu k tobě naprosto upřímný - jedná se o závažný prohřešek a byť tvůj ban trvá již 12 dní, tvoji žádost o unban přijímám velmi neochotně. Nicméně na základě toho, že ti do konce banu zbývají asi jen dva dny jsem rozhodl, že ti nebudu upírat možnost účastnit se plánované akce.

Budeš se tedy moci připojit do hry zítra v 18:00.