Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o ub.

alankqq

Hráč

6
17.4.2026 00:16

Ahoj,
23. 12. 2024 jsem dostal permaban za reklamu (porušení pravidla 16).

Je to už nějaky ten pátek a za tu dobu jsem si uvědomil, že to byla blbost. Nechci se nějak vymlouvat, prostě jsem dělal co jsem neměl a hlavně v takovem rozsahu a beru to na sebe. 

Za tu dobu jsem si i zlepšil PC a hraju FiveM, otočil jsi život ale chybí mi staré časy na Skimu. Nebylo to jen o hraní, ale celkově mě to tam bavilo víc než jinde. Hlavně ty dny když jsem přišel domů ze školy zapnul pc a první co bylo tak Skimo a Teamspeak.

Chtěl bych tímto požádat o unban od Dzardyse. Dám tady i screenshot ze dne, kdy jsem ten permaban dostal.

Byl bych rád za druhou šanci. Dost jsem se toho přiučil co se tyká rp.
Díky za přečtení. A budu rád za každy ohlas.

24.4.2026 14:11

Ahoj, trest ti byl zrušen, příště se zamysli nad tím, co děláš. Byť samozřejmě úrovně serverů na české MTA scéně jsou nepochybně diametrálně odlišné, není potřeba na to dané majitele upozorňovat takto nevybraným způsobem, jelikož se i tak snažíme alespoň okrajově zachovat zdravou soutěž.