Podatel: Parda Smetak
Věc: Žádost o výmazu trestního rejstříku.
Odůvodnění:
Vážený soude,
dovoluji si Vás tímto požádat o výmaz záznamu z mého trestního rejstříku.
Uvědomuji si, že jsem se v minulosti dopustil chyb, které měly své důsledky. Svého jednání upřímně lituji. V té době jsem jednal nezodpovědně, často pod vlivem okolí a bez dostatečného uvážení následků svého chování.
Od té doby jsem však prošel výraznou osobní změnou. Přehodnotil jsem své životní postoje a snažím se vést řádný a poctivý život.
Jsem si vědom, že minulost nelze změnit, ale věřím, že každý člověk by měl mít možnost napravit své chyby a dostat druhou šanci. Výmaz záznamu by mi významně pomohl v dalším osobním i pracovním životě.
Proto Vás zdvořile žádám o kladné posouzení mé žádosti.
Děkuji Vám za Váš čas a zvážení.
S úctou
Parda Smetak
Záměr: Dosáhnout čistého trestního rejstříku
Přílohy: N/A
Podatel: Parda Smetak
Věc: Žádost o výmazu trestního rejstříku.
Odůvodnění:
Vážený soude,
dovoluji si Vás tímto požádat o výmaz záznamu z mého trestního rejstříku.
Uvědomuji si, že jsem se v minulosti dopustil chyb, které měly své důsledky. Svého jednání upřímně lituji. V té době jsem jednal nezodpovědně, často pod vlivem okolí a bez dostatečného uvážení následků svého chování.
Od té doby jsem však prošel výraznou osobní změnou. Přehodnotil jsem své životní postoje a snažím se vést řádný a poctivý život.
Jsem si vědom, že minulost nelze změnit, ale věřím, že každý člověk by měl mít možnost napravit své chyby a dostat druhou šanci. Výmaz záznamu by mi významně pomohl v dalším osobním i pracovním životě.
Proto Vás zdvořile žádám o kladné posouzení mé žádosti.
Děkuji Vám za Váš čas a zvážení.
S úctou
Parda Smetak
Záměr: Dosáhnout čistého trestního rejstříku
Přílohy: N/A