Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o změnu jména a příjmení

včera v 13:56

Podatel: Vesper Lewinsky

Věc: Žádost o změnu jména a příjmení.

Odůvodnění: Vážený soude, obracím se na Vás se žádostí o změnu jména. Mé současné jméno, Vesper Lewinsky, mi nevyhovuje, a to jak z osobních důvodů, tak i z důvodu jeho netradičního znění, kvůli kterému jsem byla od útlého věku opakovaně vystavena posměchu.
Příjmení Lewinsky jsem získala po otci, který však rodinu opustil ještě před mým narozením, a nemám k němu žádný osobní vztah.
Ráda bych proto požádala o změnu jména na Lewi Briar.
Jméno "Lewi" dlouhodobě používám jako své vlastní - většina mého okolí jej vnímá jako mé skutečné jméno nebo dokonce nevědí jak se doopravdy jmenuji. Příjmení "Briar" je příjmení mé matky, ke které mám blízký vztah.
Děkuji za zvážení mé žádosti.

S úctou,
Vesper Lewinsky

Záměr: Změna stávajícího jména a příjmení

Přílohy: *Foto OP*

Salsiii

Hráč

49
včera v 14:32, naposledy upraveno včera v 14:32 uživatelem Salsiii

Adresát: Vesper Lewinsky
Věc: Odpověď na podnět

Vážená paní Lewinsky,

Vaše podání a odůvodnění bylo shledáno jako dostatečně odůvodněné, a proto se změně jména na Lewi Briar vyhovuje. Veškeré další úkony týkající se změny jména směřujte na příslušné kompetentní úřady.

Samir Qerimi, J.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas