Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu

sn8ke

Hráč

5
včera v 19:44, naposledy upraveno včera v 19:46 uživatelem sn8ke

Zdravím Admin Team, především @DJDave.

Chtěl bych požádat o zkrácení mého 7denního banu za Odpojení z RP akce, NonRP injuries a Trash RP.

Uznávám, že ban byl oprávněný. V dané situaci jsem udělal několik špatných rozhodnutí. Největší chyba byla, že jsem se odpojil z po té, co jsem dostal PK a tím jsem se tak nějak vyhnul IC trestu. Zároveň jsem špatně reflektoval svoje injuries a celá ta akce ve které jsem působil nedopadla asi podle představ a nějaké úrovně.

Uvědomuji si, že jsem se v tu chvíli více soustředil na svůj "prospěch" než na kvalitu roleplaye, což byla chyba. Z banu jsem si vzal ponaučení, znovu jsem si prošel pravidla a podobná situace se z mé strany opakovat nebude.

Tímto se omlouvám DJDaveovi i hráčům, kterým jsem zkazil RP akci.

Děkuji za přečtení.

S pozdravem,

Sn8ke

včera v 22:20

Ahoj, znovu jsem přehodnotil délku trestu a taky tvou historii. Ačkoliv ji nemáš extra obsáhlou, tak zde vidím opakovaná porušení pravidel, některá dokonce závažnější. Ban máš na 7 dní, takže máš dost času na to, aby ses dostatečně poučil a trošku nad tím popřemýšlel. Pevně věřím, že podobné záležitosti už s tebou nebudeme muset řešit. Zamítám, měj se hezky.