Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - hustejvarn

včera v 17:33

Zdravíčko! Dnes cca před pár minutami co toto píšu (16:54) jsem dostal permanentní ban za kyberšikanu administrátora, čímž asi je myšlen DJDave..

Začal bych asi tím, že vlastně ani netuším, co se k Dzardysovi dostalo a zda to bylo na Davida, ale tipuju, že ano.

S Davidem, hehem, Darewinem a dalšíma jsme v jisté skupině asi více než půl roku. Předem bych rád teda řekl, že jestli Davida urazí to, že se vzájemně budeme urážet a dělat si ze sebe srandu, tak je to celkem jako smutné a myslel jsem si, že jsi větší frajer, když jsi si ještě toto ráno dokázal dělat srandu z toho, jak nejsi GA a uděláš mi interiér v roce 2029 (Takhle nějak). si taky zároveň myslím, že jestli ti něco vadí, tak by možná bylo nejdřív k věci říct, že ti to nějak vadí a  si to tady hned přeposílat mezi admin teamem, což tipuji, bylo i bez kontextu. Kontext vlastně vyplývá ve větě, kterou jsem psal nad touto, a to je, že si tam ze sebe děláme srandu snad všichni a nějak jsem si nevšiml, že by to někomu vadilo a nebo tam vysloveně psal, že s tím jakýkoliv problém. Dále bych pochopil, kdybych ho šikanoval v rámci tohoto portálu, avšak jak jste se již mohli dočíst, tak to bylo v rámci skupiny, která toho moc s tímto portálem neměla společného, když primárně byla využívaná na hraní skima. Screenshoty, které jsem, poslal, nebo ještě pošlu, nejsou za účelem, abych kopal okolo sebe a abych shodil Davida v této komunitě, protože jsem to celou dobu bral jako srandu.Zde máme příklad průměrné konverzace s Davidem, kdy jsem si z něho vlastně udělal srandu a on mi odepsal to, co je vlastně na screenshotu.

Neříkám zrovna, že jsem byl prozatím nějakým větším přínosem, ale nemyslím si, že permanentní ban za takovou ptákovinu, kdy se vlastně jen popichujeme je v tomto případě adekvátní vzhledem k  historii, která do dnešního okamžiku byla čistá, avšak také neříkám, že bych s čistou historií nemohl hned dostat permanentní ban.

Asi to nebudu dál natahovat, protože mi je jasné, že jsem to v jisté míře pokazil a neměl jsem to s tou srandou tolik přehánět, ale neočekával jsem, že si to takhle veme k srdci ještě když mohl sám vidět, že si tam dělám srandu v té skupině skoro z každého a vlastně každý si ji dělá i ze mě. Díky všem, které jsem za těch 1300 hodin potkal a doufám, že se ještě uvidíme. (kaspy, samik, darewin, hehe, starky, salsiii) Zda jsem někoho nevyjmenoval, tak se omlouvám.

Omlouvám se Davidovi a v případě, unbanu se to již nebude opakovat. Děkuji za přečtení a případně kladnou odpověď.
Mějte se krásně a třeba se zas někdy potkáme! Život jde dál a já to beru jako ponaučení právě do toho života.

Čauko ✌️