Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban Darewin

Darewin

Hráč

33
12.5.2026 17:41

Ahoj dneska 12.5.2026 jsem dostal Permanentní ban od administrátora Dzardyse za :

Abych nějak vysvětlil za co jsem tedy permanentní ban dostal. 
Máme skupinu na discordu kde voláme atd.. No ve skupině jsme se různě pošťuchovali avšak nikdy sem to nebral vážně tak stejně sem si to bral i od DJDave když zrovna psal něco o mě nebo nějak jinak na mě narážel. 
Jestli to tedy tak nebylo a vzal sis to jinak, chápu a toleruji to tím pádem bych se ti chtěl omluvit jestli jsem tě nějak pohoršil či zesměšnil. Byl bych rád kdybys moji omluvu přijmul.
Byl bych také rád za unban či případné zkrácení. Celková situace mě mrzí. 
Pokud to tedy bylo bráno z tvé strany jinak tedy určitě nemám v plánu nějak narážet či podobně, ještě jednou mě celá situace mrzí. 

Neříkám že jsem nejlepší hráč určitě se zde najdou na 100% lepší hráči, co se týče mého RP tak si myslím že poslední dobou je v celku v pořádku.  V historii mám cca 8 trestů přičemž 5 z nich jsou více jak rok staré a poslední 3 cca od února tohoto roku. 

Byl bych tedy nesmírně rád za unban či zkrácení a Davidovi se tímto omluvit

Děkuji za přečtení či případnou odpověď

Ahoj  ✌️

svobii

Hráč

15
12.5.2026 19:41

já to říkal!!!! je to vydět všude!!!

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban

freecko

Hráč

61
13.5.2026 10:39

Ahoj. Sice nevím co se dělo za oponou, ale pozor na to. Někdy se to může vymstít a dotyčná osoba s tím může jít na PČR.

Sice kyberšikana není přímo v trestním zákoníku, ale jednotlivé projevy kyberšikany ano. (zákon č. 40/2009 sb.)

Plná trestní odpovědnost v ČR začíná na hranici 15 let. U mladistvých (15–18 let) se trestní sazby podle Zákona o soudnictví ve věcech mládeže snižují na polovinu a horní hranice odnětí svobody obvykle nesmí převyšovat 5 let. Pokud čin spáchá dítě mladší 15 let, není trestně odpovědné, ale soud mu může uložit výchovná opatření.

Dále přikládám i jednotlivé paragrafy a tresty (pouze informační)

§ 354 Nebezpečné pronásledování (kyberstalking)

• Opakované, dlouhodobé obtěžování zprávami, komentáři nebo sledování na internetu, které v oběti vzbuzuje důvodnou obavu o život či zdraví.
  • Trest: Odnětí svobody až na 1 rok. Při spáchání na dítěti či těhotné ženě až na 3 roky.

§ 175 Vydírání

• Nucení oběti (např. pod pohrůžkou zveřejnění intimních fotek či videí), aby něco konala, opomenula nebo trpěla.
  • Trest: Odnětí svobody na 6 měsíců až 4 roky. Pokud je způsobena těžká újma na zdraví nebo velká škoda, hrozí 5 až 12 let.

§ 184 Pomluva

• Sdělení nepravdivého údaje na internetu (např. na sociálních sítích), který je způsobilý značnou měrou ohrozit vážnost oběti u spoluobčanů, v zaměstnání či rodině.
  • Trest: Odnětí svobody až na 1 rok (v základní sazbě). Při spáchání tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem hrozí až 2 roky.

§ 353 Nebezpečné vyhrožování

• Vyhrožování usmrcením, těžkou újmou na zdraví nebo jinou těžkou újmou takovým způsobem, že to může vzbudit důvodnou obavu.
  • Trest: Odnětí svobody až na 1 rok. S využitím veřejně přístupné počítačové sítě (internetu) až na 3 roky.

§ 181 Poškození cizích práv

• Vytvoření falešného profilu s identitou oběti, šíření citlivých dat či manipulace s fotografiemi s cílem způsobit vážnou újmu na právech.
  • Trest: Odnětí svobody až na 2 roky.

§ 230 Neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací

• Hacking do cizího e-mailu, profilu na sociální síti či zneužití dat.
  • Trest: Odnětí svobody až na 2 roky, zákaz činnosti nebo propadnutí věci.

Pokud jednání nedosahuje intenzity trestného činu, může být posouzeno jako přestupek proti občanskému soužití (podle zákona o některých přestupcích), kde hrozí finanční pokuta.

svobii

Hráč

15
13.5.2026 18:15

mě šikanuje tento ateam a nikomu to nevadí!!!!! budu to řešit právní cestou

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné a zcela bezpředmětné vyjadřování k žádosti o unban.

sn8ke

Hráč

5
13.5.2026 18:51

tady to začíná bejt drsný

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné a zcela bezpředmětné vyjadřování k žádosti o unban.
18.5.2026 16:59

Čau, probral jsem to s Dejvem, a vůbec od samého začátku nebyly bany koncipované tak, že vám mají zůstat trvale, jen dokud se situace nějak neuklidní. Z Dejvovy strany jsem dostal info, že už to je tak nějak ok, a nemám důvod to nějak protahovat jenom z důvodu, že se nemáte zjevně v lásce. Z tvého textu zároveň cítím náznak toho, jako by vás k tomu měl vybízet, pokud je tomu skutečně tak, pak by to vypadalo, jako by se to na vás mělo narafičit, v tom případě adresujte konkrétní materiály do stížnosti a nějak se s tím popereme. 

Každopádně to nebudu zbytečně protahovat, můžeš do hry, a pokud váš "spor" jakkoliv přetrvává, tak si sebe vzájemně prostě nevšímejte.

A pro ostatní, AI generované paragrafy tu snad nebudou třeba..