Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Havliii

markoss

Hráč

1
dnes v 17:51

Takže všem krásné čtení a taky ahoj po delší době. 

Asi nikdo nečekal, že se tady po tom všem ještě ukážu. Popravdě, i já jsem si to nemyslel, ale řekl jsem si, že bych se chtěl vrátit zpátky za přáteli. Sice tomu nedávám moc nadějí, jelikož víme, co jsem zde provedl, ale za pokus nic nedám. Uvědomuji si své chyby, což asi může říct každý, ale já to myslím doopravdy. Celkem mě mrzí a dodnes na to vzpomínám, co jsem nejmenované osobě psal. Daná osoba určitě ví, a doufám, že se jí po jejím odchodu jen daří a daří. Přeji jí vše dobré.

A tímto bych se chtěl omluvit i Rikardasovi (doufám, že se stále tak jmenuješ :D) za mé chování vůči němu. Sám si říkám, že jsem se mohl zachovat lépe a byla blbost dělat to, co jsem dělal. Upřímně vím, že mi teď spousta lidí nebude věřit a budou mi psát toxic komentáře, ale s tím nic nenadělám, je to váš názor. Já vám mohu jen upřímně říct, že mě to mrzí. Lituji toho? Ano. Nevím proč a co mě k tomu donutilo to udělat, ale je to čistě má chyba, za kterou si nesu odpovědnost. Ale abych tu nepsal jen takové texty, pojďme se vyjádřit k tomu, proč jsem dostal permu.

Opravdu jsem cheatoval? Ne, opravdu jsem necheatoval a ani bych to neměl zapotřebí. Tuhle věc roznesl ven můj kamarád, jelikož jsem mu řekl, že končím na Skimu, protože jsem na to již neměl náladu a přešel jsem z MTA na FiveM. Tam jsem opravdu zažil dost srandy, ale to je mimo téma. Jen bych prostě chtěl říct, že nikdy, ale opravdu nikdy jsem necheatoval. I sám Havliii to ví moc dobře a popravdě neexistuje žádný fyzický důkaz o mém cheatingu. Byla to jen a pouze domněnka z mé (kamarádovy) strany, že jsem něco někde řekl a napsal, co ani nebyla pravda. Ale je to má chyba a z této chyby jsem ponaučen.

Nadávky hráčovi a členovi AT: Tady popravdě nemám co říct, jelikož obojí je pravda. Jak již jsem psal, opravdu mě to mrzí a oběma přeji štěstí v životě, zejména tomu nejmenovanému hráči. Doufám, že si to přečteš, a pokud bys chtěl pokecat, můžeme. Stačí mi napsat na Discord: alah.markos, a tam si to spolu vyřídíme, tentokrát bez toxicity. A tobě, Rikardasi, tobě bych se chtěl omluvit. Je mi sice jasné, že tohle slyšíš denně, ale já to myslím upřímně. Nemusíš mi věřit. Stačí, abys mi dal druhou šanci, abys viděl, že už nejsem ten co dřív. Byla to má chyba, že jsem se takto choval.

Závěr: Už to končíme, jelikož bych se jen opakoval. Na závěr bych chtěl říct už jen jednu věc. Tím, jak jsem se choval, jsem si tuhle cestu sám zničil a tu chybu si v sobě nesu celou tu dobu, co jsem obdržel ban. Vím, že jsem si důvěru u komunity zničil, ale chci to změnit. Chci ji získat zpět a dokázat, že nejsem jen toxic hráč. Také vás nežádám, abyste mi hned věřili, jelikož vím, jaké to bude. Byl bych rád, kdybyste mi dali druhou šanci, a můžu vám jen slíbit, že starý Markos už zmizel a už je jen lepší (doufám teda :D). I když vím, že jsem to tehdy totálně pokazil, strašně rád bych se vrátil za přáteli.

Děkuju vám za to, že si to přečtete, a ty, Havliii, se rozhodni, jak to cítíš. Nenutím tě, abys mi dal UB, ale byl bych rád, kdybys mou žádost férově zvážil. Doufám, že se brzy uvidíme ve hře.

Markos

kubikulax

Hráč

17
dnes v 17:52

Vítej zpět bratu ! +rep zasloužíš si to, a toho šaška co to roznesl bych mlátil od rána do večera ! Jestli dostaneš UB tak to taky comebacknu to skimo !

dnes v 18:31

chybis fidorkos

Filipkko

Hráč

43
dnes v 19:22, naposledy upraveno dnes v 19:22 uživatelem Filipkko

Čau brácho tebe si stále pamatuju, přeju ti Unban, a jak ho dostanu i já, tak rozjedeme banger akce, těším se!

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: Jackal, mokonkoooo