Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UN-BAN

davidkom

Hráč

8
včera v 21:15

Ahoj dostal jsem ban za nesmyslné mlácení do auta k čemu bych se nějak chtěl vyjádřit to ze jsem začal mlátit do auta to bylo technickou chybou za to jsem nemohl bohužel jsem mi bugla myška a dával jsem pěsti furt do kola poté se mi lagnul pc a kdyz už se mi to odseklo tak jsem běžel pro zákazu a pokračoval jsem v rp bohužel jsem nenapsal do ooc ze se mi to buglo moje chyba ale rad bych chtěl un ban kdyz za to nemuzu ja dekuju za pochopeni a vsem co to budou číst tak Ahojj kulisáci <3

včera v 22:07

Čau,

když člověk má technické problémy, pak se přinejmenším omluví a v ideálním případě taky podá report alespoň kvůli opravě. To druhé jsi rozhodně neudělal a rozhodl se to zcela ignorovat. Pokud máš něčím podložené, žes to alespoň nějakým způsobem řešil, pošli mi to na discord a vyřídíme to. Do té doby, tohle zamykám.