Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UnBan - vysvětlení banu

dnes v 21:17

Zdravím, dostal jsem ban na jeden den za Zero Tolerance. Absolutně nechápu za co vlastně je ten ban. Potkal jsem na serveru jednoho člověka při příjezdu do dílny poté jsem zajel do dílny a ban. Týpek tam jen řval jestli ho chci zajet tak jsem mu řekl že ano a zajel jsem do dílny to je  vše. Nevidím v tom úplně problém a už vůbec né na den. 

dnes v 21:35

Koukal jsem že si to dotyčný admin DjDave přečetl. Prosím o důkaz a né o totální ignoraci nebo jestli se tu střílí bany jen tak bez důkazů. 

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Double post
dnes v 21:54

Ahoj, tady nešlo jen o samotný příjezd do dílny, ale o to, že jsi úplně ignoroval daného hráče, který s tvojí postavou měl interakci. Ten se snažil reagovat a akorát něco psal. Bohužel ty jsi mu nedal prostor a dopustil ses porušení pravidla Zero Tolerance. Žádost ti zamítám, zítra můžeš znovu do hry. Měj se