Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban, vysvětlení

EliminatorCZ

Hráč

6
včera v 20:59

Zdravím, dnes jsem dostal ban od @Dzardys, za napadení policisty bez interakce.
Můj důvod byl takový, že policista nás zastavil s kamarádem, měli jsme u sebe zbraně a je jasné že jsme o ně nechtěli přijít. Takže když policista zastavil kamaráda na motorce, jel jsem vedle něj, když zastavily nemohl jsem v tom kámoše nechat, tudíž jsem ho začal bránit tím že jsme policistu zastřelil. Navíc jsem ho ani nechtěl přepadnout, ani mu nic vzít, proto žádná interakce, pouze abychom vyvázli.

Navíc včera jsme dělali banku, a byl to on, kdo nás chytil (identifikace pomocí odznaku), řekli jsme mu že to byla chyba a že se mu to vrátí. když jsme ho teda viděli spojili jsme to s odplatou za včerejšek.

Děkuji za přečtení a zvážení.

dnes v 09:32

Chtěl bych k tomu dodat svůj pohled jako hráč. Osobně si myslím, že důvod ke střelbě nebyl úplně dostatečný. Policista byl na místě sám a proti dvěma ozbrojeným osobám neměl moc šancí situaci zvládnout.

Právě proto mi přijde, že existovaly i jiné možnosti než ho okamžitě zastřelit. Mohli jste ho například postrašit, namířit na něj zbraň, vyzvat ho, aby zvedl ruce nebo odjel z místa. Tím by dostal možnost nějak reagovat a vznikla by mezi postavami interakce.

Samozřejmě nerozhoduji o výsledku situace ani o případném trestu, jen vyjadřuji svůj názor na to, že okamžitá střelba bez předchozí interakce mi nepřijde jako nejvhodnější řešení dané situace.