Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o výmaz rejstříku trestů.

jajhahmaty

Hráč

8
31.5.2026 23:12

Podatel/ka : Johnsonova Nessa

Věc: Žádost o výmaz záznamů z trestního rejstříku

Vážený soude,

já, níže podepsaná fyzická osoba, si tímto dovoluji podat žádost o výmaz svých záznamů z trestního rejstříku.

Plně si uvědomuji závažnost svého předchozího jednání a všech skutků, kterých jsem se dopustila. Za své chování nesu plnou odpovědnost a upřímně jej lituji. V době spáchání jednotlivých činů jsem jednala nezodpovědně, často pod vlivem emocí a bez uvědomění si následků svého jednání. Od té doby jsem však svůj přístup přehodnotila a snažím se vést řádný život v souladu se zákony.

Dovoluji si zároveň stručně vyjádřit ke svým jednotlivým proviněním:

V případě skutků zahrnujících pokus o ublížení na zdraví, obecné ohrožení a maření úkonu úřední osoby se jednalo o zkratkovité a nezralé jednání. V danou chvíli jsem si neuvědomovala plný dopad svého chování. Dnes již chápu závažnost těchto činů a podobného jednání se zcela vyvaruji.

U opakovaného maření úkonu úřední osoby a nevhodného chování vůči veřejnému činiteli přiznávám, že jsem nezvládla komunikaci a jednala jsem neuctivě. V současné době si zakládám na respektu vůči autoritám a řádném vystupování.

V případech nebezpečného vyhrožování a poškození cizí věci šlo o nepřiměřenou reakci v emocích. Takové jednání považuji za nepřípustné a již k němu z mé strany nedochází.

U skutků spojených s mařením úředního úkonu, obecným ohrožením a vyhrožováním jsem jednala bez rozmyslu. Dnes se snažím jednat uvážlivě a předcházet jakýmkoliv konfliktům.

Dopravní nehoda se zraněním byla způsobena mou nepozorností. Od té doby dbám na maximální opatrnost a bezpečnost při řízení.

Velmi závažně vnímám také jednání zahrnující ohrožení zbraní, ublížení na zdraví a nedovolené ozbrojování. Tento čin považuji za zásadní pochybení, ze kterého jsem si vzala ponaučení.

Maření úkonu úřední osoby v dalších případech bylo způsobeno mou tehdejší neochotou spolupracovat. Dnes již plně respektuji zákonné postupy a autority.

V případě přestupků v silničním provozu, včetně řízení bez oprávnění, přiznávám svou nezodpovědnost. V současnosti dodržuji veškeré předpisy a jednám v souladu s pravidly.

Od doby spáchání uvedených skutků jsem změnila své chování, vyvaruji se konfliktům a snažím se jednat jako řádná a bezúhonná občanka. Jsem přesvědčena, že jsem se ze svých chyb poučila a že další vedení těchto záznamů již neplní svůj účel.

Z výše uvedených důvodů Vás tímto žádám o kladné vyřízení mé žádosti a výmaz záznamů z trestního rejstříku.

S úctou,
Johnsonova Nessa