Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

INSANITY - žádost o unban

Zane

VIP

1
včera v 14:57

Ahoj Rataji a ostatní, co si to čtete. To jsem já, Milan.. Insanity - Už mi je 24 let, omlouvám se za ty šílenosti, které jsem tu dělal, mé chování nebylo správné a bylo ohavné, otravné a kdybych mohl vrátit čas, neudělal bych to znovu a nafackal si. Chtěl bych si občas po práci opět zahrát skimo, bydlím s přítelkyní v Bohumíně. Nemám v plánu tu opět být všem na očích, Jsem schopný tu občas poslat nějakou tu korunu - tím ale nechci říkat, že si platím unban, vím jen, že náklady na provoz rostou. Rád vzpomínám na to, jak jsem hrál za svou postavu Dakota Addison kterou jsem smazal, nebo postavu pejska, chtěl bych tě požádat, jestli by mi mohla být vrácena zpět abych za ní mohl hrát a hleděl si svého. Vím, že stále existuje, jelikož npř její čísla jsou dohledatelná v IC internetu.. Vím, že si to nejspíše nezasloužím, ale byl bych za to extrémně rád. Děkuji, za jakoukoliv odpověď a chci ti dokázat že jsem už vyrovnanější a klidnější člen komunity.