Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban

PeezyWestCZ

Hráč

3
dnes v 15:51

zdravim z banem nesouhlasim protoze sem se utopil omylem jo zni to jako vymluva ale ja se potopil protoze sem byl postrelenej a jasně nemohu plavat tak sem zaerpil ze sem se utopil a neni prece to ze kdyz vas odvazi a tak tak uschnete za tu dobu?  a jak sem se potopil tak sem se chtěl ještě vyplavat nahoru a psal sem Kinsce do PMKA že sem se omylem utopil jenže mi tam vběhl ban a klidně bych dal RErp ale tohle nesouhlasim utopil sem se omylem ano přiznavam mohl sem zandat ze sem celej mokrej jo to se omlouvam ale i tak diky za pochopeni ")

dnes v 15:56

A do tý vody jsi taky skočil omylem?

Asi ne, viď?

PeezyWestCZ

Hráč

3
dnes v 15:58

fajn mozna sem mohl utect ale ja nevědel ze pri uteku nemohu uplavat jo dobry to je moje chyba to sem nevědel za to se omlouvam ale to utopeni bylo omylem prisaham ze ano a jak rikam neděla mi problem ReRP nebo cokoliv jen prosim fakt se omlouvam 

PeezyWestCZ

Hráč

3
dnes v 16:05

plus jak koukam na to video tak ano je tam jak skaču do vody ale neni tam natoceny uz pak co se stalo a jak rikam to ze sem se utopil nebylo umyslně abych se respavnul ale tak dobry i tak priznavam svou chybu  to uz je na tvem rozhodnuti ze ano ale fakt mě to mrzi takze tak no 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
dnes v 16:10, naposledy upraveno dnes v 16:12 uživatelem Brupiskot

Čus, postřelenej jsi nebyl. Ostrýma jsem do tebe nestřílel a bean bag na tebe nedosáhl. Pmku jsi mi nepsal, ležel jsi v nemocnici a čekal.

PeezyWestCZ

Hráč

3
dnes v 16:13

postřelil si mě měl sem pak inj a neignoroval sem to a videl sem efekty krve ode mě takze postrelil si mě a jak sem začal psat tak ano dostal sem ban takze jo psal sem ti

dnes v 16:15, naposledy upraveno dnes v 16:18 uživatelem Brupiskot

Tak to je pak ještě lepší plavat s dírou na těle, ale stále nevim jak je to možné, když jsem po tobě ostrýma nestřílel. Kdyby jsi tu PM psal, tak by jsi měl bublinu u skinu, ale tu jsi neměl.

PeezyWestCZ

Hráč

3
dnes v 16:17

pozor strelil si mě ja jsem dvakrat odplaval a pak sem se potopil a to si bral jako respavn od problemu unik ale ne ja byl afk a az pak sem ti chtěl napsat ale to sem dostal ban takze tak

PeezyWestCZ

Hráč

3
dnes v 16:30

a plus k té bublině nevim jestli si tu bublinu viděl v te nemocnici chtěl sem ti napsat ze sem udělal kktinu a jestli nechceme to zaerpit znovu a lip něco takoveho sem ti chtěl napsat ale pak se mi točil loading a bum ban takze tak ja nemam duvod se vymlouvat ja priznal chybu takze tak no ted to je jen na Dzardysovi jak si to veme on a ja to necham na něm at se rozhodne prece jen nemohu mu mluvit do toho je to jeho prace takze to je moje finalni slovo dal se k tomu nebudu hrabat ja vim svoje ty vis svoje a ted jen cekat na nazor Dzardyse 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
dnes v 16:54

Postava 'Jeffrey Johnson' nemá vedený žádný záznam o zranění.

To si ovšem můžeš zjistit i ty sám v daný moment pomocí /injhis.

Celkově tahle konverzace nikam nevede, historii máš už celkem obsáhlou, ještě mi do žádosti budeš tvrdit, že jsi něco nevěděl.. Včera bylo pozdě, aby sis přečetl pravidla, co ti na to víc říct. Snad ti už ten týden postačí, když jsi to předtím během předchozích banů nestihl.

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: jan38, starky1549