Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkrácení nebo o unban Dzardys (OMLUVA)

PeezyWestCZ

Hráč

3
včera v 15:19

zdravím pane Dzardys chtěl bych se omluvit  o předešlé žádosti o unban vím napsal sem to nějak uplně nespisovně nesrozumitelně a tak chci to napsat líp takže tady to máte v lepší verzi a hlavně omluvu 

takze pane Dzardys tu máte lepší verzi

verze(dobre takze 

dne 4.6 v 15:45  sem dostal ban za Water Evading  tohle je si myslim hlavní věc to dole řešit nebudu protoze to pravda uplně není ale to je fuk jdu k tomu Water Evadingu  takze nechci se vymlouvat ale ze opravdu sem nevědel ohledně toho ze se nemuze utikat do vody během nahanecky to je moje chyba ano pravidla sem si zcela přečetl včera a i předtim jen sem si to prostě neuvědomil ano DjDave mi řekl at si je přečtu a taky sem to udělal a přečetl sem si je i včera přečetl a sem 100% připraven Rpit podle Pravidel jak se má  a klidně odpřísahnu na vše že to co sem podělal a že sem si ty pravidla měl přečíst i dříve jo to je moje vina ale ted uz jsem ze vším srozumitelnej z pravidlami jak se má Rpit atd totým se chci veřejně omluvit za moje chovani a za to jaky jsem dělaval problémy protoze ted muzu slibit ze jak jsem ted ready sem nebyl ani pred mym prvnim banem jo priznavam cely ty dva měsice sem si nepřečetl pravidla a až od tý doby co mi to napsal Djdave tak sem taky udělal a jsem uplně jinači v tom jak se budu v Rpéčku chovat takze rad bych byl za šanci a tedka tu klidně podávam povolení o tom že jedna chyba = Perma Ban z totym sem si klídně vědom ze pokud něco pokazím tak klidně Permu a nadále nebudu pak uz dávat zadny žádosti takze tohle bych chtěl jako poslední šanci a duveru ze jsem jinaci a připravenej rpit děkuju a přeju hezkej den ") @Dzardys

Ladixik

Hráč

8
dnes v 11:49

Já nevím, Džardys už ti řekl verdikt, ale stále píšeš žádost o unban.. 
Líbí se mi že jsi nevěděl že do vody nemůžeš skákat během pursuitu, ale přitom ty pravidla jsi přečetl, ale i tak jsi nevěděl. 
Doporučuji si ten trest odpykat a přijmout svou chybu, přitom si přečíst ty pravidla, protože když si budeš učit každý den nazpaměť třeba po 13 pravidlech,
tak už si myslím že se nebudeš opakovat.

zde máš celý přehled o pravidlech dole máš i zkrácený, ale doporučuji ti přečíst ten nezkrácený.
klik

Toto téma právě čte 1 uživatel: toustikk