Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Filipkko

Hráč

43
dnes v 00:30, naposledy upraveno dnes v 00:30 uživatelem Filipkko

AhojČau, zdravím všechny lidi a adminy, co si tohle právě čtou.

Jak již víte, asi před 100 dny jsem dostal ban za určité porušování pravidel, které jsem zmínil v minulé žádosti. Tato žádost bude tentokrát směřovaná k mému unbanu anebo neunbanu, holt to musí rozhodnout určitý člen, který mi ban udělil, popřípadě i jiný, no ale to teď není podstatné.

Jak je již jisté, každý dělá hlouposti a já je dělal poměrně delší dobu a taky už mám tu delší dobu ban. Ano, měl bych si trest přečkat celý, ale dám tomu nějakou tu malou šanci a třeba mi to vyjde, to nikdo neví.

Džardys sám již zmínil jednu důležitou věc:

No, jak lze vidět podtržená věta, ale zaměříme se na konkrétní slova: „Zkus alespoň tentokrát popřemýšlet o tom, co je špatně na tvém jednání zde“.

Abych se k tomu dostal, tak na mém jednání to bylo pěkně (slušně řečeno) na nic. Co si budem, nejsem tu úplně nejoblíbenější, každej má někoho, koho nemá rád, a ano, popřemýšlel jsem nad tím. Měl jsem dosti času na to se dát dohromady, což někteří ví, jak to teď mám, někteří ne, ale to tu nebudeme momentálně tahat, jelikož je to žádost o unban a ne povídání o životě.

V minulé žádosti jsem se doznal a dokonce i přiznal chyby, které jsem udělal, taky se i omluvil, jelikož jsem to fakt přepískl a podle mě omluva je to hlavní. Nepřišel jsem sem prosit na kolenou nebo se tu podbízet s další žádostí, která nemá pro mnohé význam, já však zkusím štěstí a buď to vyjde, nebo ne.

Stejně bych se rád znovu omluvil za ty komplikace a problémy, co jsem zde za poslední dobu předvedl (a ano, myslím to vážně).

Mno, jelikož nemám co více napsat v této žádosti, jelikož jsem se vyjádřil ve své minulé ke všemu, co jsem udělal, tak zde není nic jiného než požádat jak Džardyse, tak Richarda o druhou a poslední šanci si zde zahrát dříve, než mi skončí ban. Přeci jen začnou prázdniny, budem lítat po venku, budem na kalbách a tak různě, však to znáte.

Pokud by byla možnost mi ban zkrátit, byl bych opravdu rád.

No, a jelikož to píšu o půl jedné ráno, tak já to balím. Všem dobrou noc nebo ráno či odpoledne.

S pozdravem,

Filipkko

dnes v 14:45

tak co ty střelče jeden