Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Opětovná žádost o unban Permaban - Dzardys (zneužítí bugu)

Kojotiqqq

Hráč

1
včera v 20:30

Zdravím všechny,

zakládám si další žádost o unban a jestli i tahle neprojde, tak už to vzdávám a nepokračuji v tom.

Již před nějakou dobou jsme já a můj kamarád dostali permaban. Já za zneužití bugů a kolega ještě za něco dalšího. Má historie od doby, co jsem se zde připojil, není nějak velká. Radši jsem se držel zpět od porušování pravidel, než abych je porušoval, a vždy jsem chtěl hrát fér bez porušování čehokoliv.

Chci se zde rozepsat a doufat v to, že unban dostanu. Jestli ho dostanu, nebo nedostanu, je samozřejmě na rozhodnutí Dzardyse.

Kapitola 1. Jak mě RP začalo bavit:
Začínal jsem klasicky jako každý na FiveM. Nejdříve jsem začal hrát sám, ale jelikož jsem moc nechápal, o čem RP vlastně je, začal jsem koukat na lidi, kteří to hrají a vysvětlují různé věci. Postupem času jsem se ve FiveM rozehrál a přibližně v roce 2021 jsem našel Skimo. Nějakou chvíli jsem zde hrál sám a poté jsem na server přivedl svého kamaráda Hitbleka, který ze začátku říkal, že tohle hrát nebude a že mu to nedává smysl. Následně se toho ale chytil, začal to chápat a začali jsme hrát spolu.

Na tomhle serveru jsme s Hitblekem měli hodně dobrých vzpomínek a celkově jsme si zdejší čas opravdu užili. Skimo RP má podle mě takový efekt, že člověka začne bavit, a proto ho začne hrát naplno. Právě to mě na Skimu baví. Jde o seriózní RP, ve kterém se opravdu RPí, a není to jen o trollení jako na některých FiveM serverech. Od té doby jsme hráli prakticky pouze na Skimu a já jsem zde nahrál pár stovek hodin, protože mě server opravdu baví

Kapitola 2. Šifra 72:1:
Jednoho dne k nám přišla černě zamaskovaná osoba, která nám dala papírky. Dívali jsme se na ně s více lidmi a začali jsme řešit šifru. Občas to bylo těžké a člověk u toho musel hodně přemýšlet, hlavně u překládání vět a dalších částí téhle tajenky. Nikomu z nás se to ale nepovedlo vyřešit.

Pamatuji si to řešení a všechno kolem toho, jako kdyby se to stalo před pár dny. Jenže tady nastal ten problém. Někdo nám řekl, že tam jsou opravdu cenné a drahé věci, a nás samozřejmě nenapadlo nic lepšího, než napsat kamarádovi, který nám pár dní předtím říkal, že má cheaty do MTA. Tak jsme mu tedy napsali a zavolali. On nás probugoval skrz stěnu, my jsme získali loot a v tu chvíli nám přišlo, že je všechno v pohodě.

Jenže to jsme si pouze mysleli. Druhý den jsem se vzbudil a viděl jsem, že máme na Discordu vytvořené tickety, kde nás Rataj označil. Už v tu chvíli jsme věděli, že je zle a že to nebyl dobrý nápad. Následně padly otázky ohledně šifry, aby si majitel ověřil, jestli jsme ji opravdu vyřešili my, nebo jsme se tam dostali nějak jinak.

Já jsem tedy napsal pravdu, protože když už byl problém, chtěl jsem to říct narovinu. Hitblek, co si tak pamatuji, se ale začal vymlouvat a dostal zhoršený trest, což je u něj taková klasika. Nakonec jsme tedy dostali permabany a tím to celé skončilo.

Kapitola 3. Obcházení trestu:
A co mě jako mladého a hloupého napadlo? Vytvořit si nový účet, připojit se zpátky na server a čekat, že to nikdo nezjistí, i když jsem měl na svém hlavním účtu aktivní trest. Zpětně sám nechápu, proč jsem si myslel, že tohle může projít.

Následně jsme se s Hitblekem na fóru chovali opravdu špatně a přiznávám, že to byla hloupost. Sám se za to stydím a nechápu, proč jsme se tak tehdy chovali. Mrzí mě, jak jsme v té době vystupovali a jaký dojem jsme po sobě zanechali.

Po nějaké době hraní na serveru mi napsal Havlii a zeptal se mě, jestli jsme na serveru. Ihned jsem mu napsal pravdu, že ano, protože jsem mu nechtěl lhát, když bylo jasné, že o tom ví. Napsal jsem mu také, že nás to mrzí.

Celkově jsem si uvědomil, že jsem si tímhle chováním nejspíš pokazil celý přístup na tenhle server. Nejenže jsem hrubě porušil pravidla, ale ještě jsem následně obešel trest. Byla to chyba a beru ji jako svou osobní zodpovědnost. Proto bych pochopil, kdyby Dzardys tuhle žádost zamítl. Zároveň ale doufám, že se na to podívá s odstupem a rozhodne podle svého uvážení.

Kapitola 4. Nové zájmy?:
Celou situaci neberu na lehkou váhu, ale spíše jako dobré ponaučení. Po banu jsem začal více chodit ven, naplno se věnovat motorce a celkově se můj život dost změnil. Začal jsem žít lépe, protože jsem se mohl věnovat věcem, kterým jsem se předtím tolik nevěnoval. Dříve jsem byl doslova přilepený k obrazovce a trávil jsem u počítače až moc času.

Díky tomu jsem začal dělat věci, které mě opravdu baví, a celkově mi ten permaban v určitém smyslu prospěl. Neříkám to tak, že bych zlehčoval to, co se stalo, ale spíše tak, že jsem si díky tomu uvědomil více věcí. Začal jsem víc fungovat i mimo počítač a pochopil jsem, že trávit celý den u hry není něco, co bych chtěl dělat pořád.

I přesto bych se po té době banu rád vrátil, a právě proto píšu tuhle žádost. Dodnes se věnuji věcem, které mě baví, ale počítač už omezuji. Nebaví mě u něj sedět každý den tak jako dřív. Čím jsem starší, tím víc mě baví žít život venku, a ne jen uvnitř u PC. Dnes mi stačí si zahrát třeba dvě hodiny, zatímco dříve bych dvě hodiny bral skoro jako trest, protože mi to přišlo málo.

Jak jsem už psal, všemu, co mě baví, se dodnes věnuji naplno. Zároveň bych se ale rád vrátil i na Skimo, protože k tomu serveru mám pořád "vztah" a rád bych měl možnost ukázat, že už k tomu přistupuji jinak.

Kapitola 5. Celková omluva všem a závěr žádosti:
Tak a jsme u konce žádosti. Zde bych se chtěl omluvit všem, kterým jsme pokazili RP a celkový zážitek z luštění šifry. Vždycky jsem měl zájem na Skimu působit dobře a jednu dobu jsem se chtěl dostat i do AT, ale tímhle chováním jsem si to samozřejmě pokazil. Nikdy jsem nechtěl serveru úmyslně škodit a zpětně mě mrzí, jak jsem se zachoval.

Od udělení permabanu sice neuběhl žádný extra dlouhý čas, ale myslím si, že za zkoušku nic nedám. Poslední dobou jsem hrál spíše FiveM, ale už mě to nebaví. Je to pořád dokola a rád bych se vrátil na kvalitní RP server, jako je Skimo. Byla by pro mě čest, kdyby mi žádost byla schválena a mohl jsem dostat ještě jednu šanci.

U permabanu jsem si uvědomil jedno důležité pravidlo: dvakrát měř, jednou řež. V našem případě by to sedělo spíše jako „dvakrát přemýšlej a jednou konej“. Celkově jsem chtěl na Skimu působit dobře, chtěl jsem pomáhat lidem a měl jsem dokonce podanou helper přihlášku. Chápu, že si hodně lidí může říct, proč si vůbec podávám žádost, když jsem toho tolik porušil. Chci to ale alespoň zkusit, protože jak jsem už psal, za zkoušku člověk nic nedá.

Skimo jsem vždy bral seriózně, protože tenhle server se podle mě jinak brát ani nedá. Omlouvám se za svoje rozhodnutí, chápu Dzardysovo rozhodnutí a zároveň chápu i svou osobní chybu. Beru za ní plnou zodpovědnost a pochopím, pokud se rozhodne žádost zamítnout. Stejně tak budu vděčný, pokud se rozhodne dát mi ještě jednu šanci.

Dopředu se také omlouvám za multiaccount, jelikož mám svůj hlavní účet zabanovaný. Prosím Dzardyse o zvážení celé žádosti, zamyšlení se nad celou situací a případně o poslední šanci ukázat, že už bych k tomu přistupoval jinak.

Děkuji všem, kteří si tohle přečetli, a přeji hezký zbytek dne nebo večera. Mějte se.

Toto téma právě čte 1 uživatel: Redrey