Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Metagaming? @dzardys

jan38

Hráč

74
včera v 17:19, naposledy upraveno včera v 19:08 uživatelem jan38

Dostal jsem ban na 40 dni proč Napsal jsem mu na DS anych vedel co se nachazi na kamerach aut. Proc do zprav jsem mu mel napsat pojd skimo udelame rdocko kamer? Jedinej novacek Na kamerach dle konverzace je pouzit klic coz znamena ze se jedna o nekoho z organizace, tak jako kdo by byl vinikem novacek ostatni tam jsou uz rok. To je tak cele zaerpeno shlednuti zaznamu mam primo ve hre v tu dobu ma skimu nebyl kdyz hra i za jinej char. Dekuji

Pro přiste ho konfrontuj sám a rekni mi pak ty co je na kamerách misto abych jsi to dohledaval.

O tom jak jsi psal maridoxovi ze me ma zkontaktovat kvuli kameram je to stejný.

ScruffyXd

Hráč

45
dnes v 00:14

Zase Meta Jane?! Že se nestydíš fakt za toto už. 

KnizeIgor udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban

Seidh

Hráč

38
dnes v 00:14

Jediné nutené voľno od skima, ktoré dodržíš.

KnizeIgor udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban

G0R1LL4Z

Hráč

13
dnes v 00:16

nerikal si ze uz koncis s rp a skimem?

Toto téma právě čte 1 uživatel: jauntrix