Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Metagaming? @dzardys

jan38

Hráč

74
16.6.2026 17:19, naposledy upraveno 17.6.2026 03:43 uživatelem jan38

Místo aby jste četli ten vršek v krátkosti dostal jsem ban ze jsem vyhodil hrače na základě ooc důvodu. Možná to tak pro něj vypada ale dle autokamery nenásilneho vniknutí za pomocí  klíče, a následně k tomu že většina hráčů v te ilegalce nema 100 hodin a jsou tam už rok. Je jasný že je třeba se zaměřit zhlediska IC na novačky no těch je 1 jen jeden.

Proto po zhlednuti kamerových záznamů dostal kick z frakce.

Nexistuje RP že bych ho přimo obvinil, není dokázáno že to byl on, ale na základě těchto vecí je bezpečnostním rizikem aby v te frakcí byl. Jestli to byl on co to vykradl nemusí, rpi se to ze nekdo mel klič, ten klíč od něj mohl dostat jak atd jsi každý může domyšlet. Důkazy k tomu mám, ze ic nebyl ani obviněný, neexistuje důvod pro sepsani ticketu na žádost o ck v ramci msty. Jelikož není přímý dukaz žeto vykradl on. Je prostě podezrelej a jako jedinej co s tim mohl mít něco společného, podle toho kdo tam je a co jak dela v te ilegalce.

+ dodám že DarkEvilBetty ma upe zbytečný ban kvuli sdílenemu serialu pač mame jeden pc

Dukazy zašlu až v době kdy se admin sám ozve @Dzardys

Edit: puvodni část jsem smazal byla sepsana v zápalu reakce na ban bez sebereflexe a přemýšlení co napsat.

ScruffyXd

Hráč

45
17.6.2026 00:14

Zase Meta Jane?! Že se nestydíš fakt za toto už. 

KnizeIgor udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban

Seidh

Hráč

38
17.6.2026 00:14

Jediné nutené voľno od skima, ktoré dodržíš.

KnizeIgor udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování k žádosti o unban

G0R1LL4Z

Hráč

13
17.6.2026 00:16

nerikal si ze uz koncis s rp a skimem?

17.6.2026 05:10

To je docela slabý alibismus, který se dá shrnout pojmem "Když něco zmetíš, dokážeš vymyslet excelentní detektivní práci k tomu, abys prokázal, že se o metagaming nejednalo". 

Bohužel pro tebe, a především spíš pro mě, jsem viděl vaše soukromé zprávy, které dle mně dostupných informací byly jedinou interakcí poté, co jsem ti v ticketu prozradil jméno vykrádajícího za účelem řádného RP skrze /(r)do.

Ale nemohu nesouhlasit s tvrzením, že ten ban má zbytečně i někdo další, a právě proto by ses už po tolika hodinách (v tvém případě týdnech) v banech měl zamyslet nad tím, jak jednáš, protože to za tebe nově odnášejí i druzí.

Tvá obhajoba zkrátka není legitimní, dostatečně podložená nebo alespoň řádně konzultována s členem AT k tomu, aby došlo domluvě (v případě tohoto nesmyslu spíš k rozmluvě) a já nebudu hráči s tolika nahranými hodinami a omluvnými zprávami opakovaně vysvětlovat, co má a nemá dělat. 

K té smazané části se radši ani nebudu vyjadřovat. Odmítám dále diskutovat o trestu, chceš tvořit ilegální RP, proto bys měl svou kvalitou a znalostí pravidel a pojmů jít celému serveru příkladem. Pokud jiné servery dokáží trpět takové jednání, je to ryze jejich problém a jeden z důvodů, proč se taktéž diametrálně liší, u nás se takové benevolence zkrátka nedočkáš. Buď se srovnej, nebo si najdi RP, které odpovídá tvým skutečným kvalitám a ambicím, je to jednoduché.