Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

un ban

Shorty69

Hráč

3
dnes v 19:58, naposledy upraveno dnes v 20:33 uživatelem Shorty69

Dobrý den Já by sem se chtěl zeptat proč sem dostal ban na 3 dny za pravidlo metabaiting zajimalo by mně kde sem tohle pravidlo porušil rád by sem komunikoval s at který mi ban udělil kde sem to teda porušil jedine co možná tak že sem si vytvořil report na takovou  otázku proč muj kámoš dostal ban a tam sem se už s pánem adminem domluvil že co ajako a potom co sem zjistil že si ma podat un ban na webu tak sem adminovi napsal že ok a zavřel mi report

pokud je to za tuhle situaci tak se moc omlouvam chtel sem se jen zeptat na otázku tak by sem se rad zeptal kde sem tohle pravidlo porušil abych to mohl dál resit

dnes v 20:56

Čau,

ptát se hráčů v PM na to, v čem je oblečen a ještě se doptávat na číslo, má cenu rozebírat otázku pravidel? Já bych tedy řekl, že ne. Obdržel jsi i bany za metagaming, takže bys měl velmi dobře vědět, že tohle se nesmí. Přečkáš si trest v plném rozsahu.

Zamykám.