Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o Unban

Mayerk001

Hráč

2
18.6.2026 20:17

Dobry den chcel by som sa vyjadrit k dnesnemu banu ktory som obdrzel dna 18.6.2026 z dovodu Porusenia pravidiel 5. , 31.
Situacia zacala ked som chcel predat auto k urcitemu panovi. Nasledne vzniknul hrot a preslo to k nadavkam. (IC) Nasledne po nejakej dobe Tam prisiel kamarat pana ktoremu som chcel predat auto. Nasledne Pri mna dosla osoba ktora prisla na pomoc (Kupcovi) a povedal ze mam odist. Ja som povedal dobre vytiahol na mna glock ale ja som odisiel. Pri tom som zakrical ze "Ko**ti" isiel som na odtahovku kedze som dostal info od kamarata ze tam je (Cez vysielacku.) Dosiel som tam a pan Kupca tam bol tiez. Nasledne mi sadol do auta a ja som sa snazil ho vyhodit z neho. nepodatilo sa mi to a ja som vystupil. Isiel som pri kamaratove auto a sadol donho. Padlo mi to. Ked som sa vratil naspat Stala tam osoba. ta ista ktora Kupcovi pomahala pri predani vozidla. Ta si ma nasledne pokusila uspesne uniest. Doniesla ma na urcite miesto Kde mi vyrezala na celo Blesk z harryho pottera. 

Tak by ma zaujimalo preco som trestany za pravidlo 31. Kedze som nikoho neuniesol oni uniesli mna.  Doposial viem unosca by mal mat zaznam z unosu.
O pravidle 5. Uz by sa dalo argumentovat. Ale som si isty ze pravidlo 31. som neporusil.

Posielam aj logy: https://leosight.cz/logs/FzlcByLfbi