Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkrácení - Dzardys

jauntrix

Hráč

21
včera v 01:00, naposledy upraveno včera v 01:02 uživatelem jauntrix

Čau, včera 22.6 2026 přibližně v 23:15 mi byl udělen ban za DM od @Dzardys

Bohužel vařím z vody jelikož mám jen logy a nemám klip ale stejně si žádost sepíši jelikož mám touhu po unbanu či případném zkrácení.

Abych všechny čtenáře uvedl do děje vypíši sem ve zkratce co se stalo.

Potkal jsem tři zamaskované muže v autě. Chtěl jsem si s nimi promluvit a tak jsem je chvilku pronásledoval. Ztratil jsem je a po chviličce jsem spatřil to samé auto jenže bylo prázdné, řidičovi spadla hra a ostatní se rozutekli. Řekl jsem si že počkám než to zpět napojí abych si s nimi mohl promluvit. Čekal jsem u jejich auta. Po pár minutách čekání na mě z dálky začal mířit laser. Tak jsem dupl na pedál a zkusil jsem najít osobu která na mě mířila. Nenašel jsem jí a tak jsem se po chvilce vrátil čekat dál. Řidič to zpátky napojil a jeden z pasažérů se vrátil zpět do auta. Jelikož jsem členem ilegální frakce tak mě zajímalo kdo z nich na mě zamířil laserem a tak jsem se jich zeptal. Jenže v ten moment po mě laserem stejná osoba začala mířit znovu, tak jsem se jel schovat pod most ze kterého na mě osoba mířila. Dále jsem viděl bežící osobu která běžela z kopečku který byl hned vedle mostu. K autu které jsem původně pronásledoval. Jelikož jsem byl ozbrojený tak jsem si řekl že to jen tak nenechám. Nandal jsem šátek, popadl Heckler dále jsem vystoupil z auta a zahájil palbu. Kousek popojeli a já je pronásledoval. Nedostali se ale moc daleko, vyskočili všichni z auta a začali utíkat/schovávat. V ten moment jsem si řekl že už nemá smysl se někoho na něco ptát. Jelikož viděli mojí SPZ a mě samotného bez masky a navíc byli ozbrojení. Tak jsem se rozhodl konat a všem třem udělit PK aby na mě “zapomněli“. Nemohli mě identifikovat a později nahlásit.

Doufám že je to celé sepsané alespoň trošku srozumitelně. Shakespear ze mě nebude.
I přes to že nemám přímý důkaz toho že na mě mířili laserem zde přikládám odkaz na logy: https://leosight.cz/logs/VTQtx4Eo4D   ((22:48-22:55))

Chtěl bych se popřípadě všem třem hráčům a Dzardysovi omluvit za komplikace které jsem způsobil.
Na serveru mám už nahráno přes 2000+ hodin a mrzí mě že jsem jednal tak jak jsem jednal a proto si píšu o unban/zkrácení.

Píc out - Kyblikus