Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o skrátenie trestu Alebo Prehodnotenie

Mayerk001

Hráč

2
včera v 21:11, naposledy upraveno včera v 21:15 uživatelem Mayerk001

Dobrý deň,

obraciam sa na vás ohľadom môjho 7-dňového banu na serveri . Ban som dostal za použitie príkazu /glue na motorke a chcel by som požiadať o prehodnotenie tohto trestu.

Motorku som sa snažil dostať z bodu A do bodu B, keďže som ju v ten istý deň kúpil a potreboval som ju premiestniť. Nepoužil som príkaz s úmyslom poškodiť server, narušiť roleplay alebo získať neférovú výhodu nad ostatnými hráčmi. Mojím cieľom bolo iba dostať svoje novo zakúpené vozidlo na miesto, kam som ho potreboval odviezť.

Chápem, že pravidlá servera je potrebné dodržiavať a že administrácia musí riešiť ich porušenia. Na druhej strane si myslím, že pri posudzovaní tejto situácie by bolo vhodné zohľadniť aj okolnosti, za akých k nej došlo. Nešlo o opakované porušovanie pravidiel ani o úmyselnú snahu zneužiť herné mechaniky na úkor ostatných hráčov.

Na serveri sa snažím hrať korektne, aktívne sa zapájať do roleplayu a nebyť zdrojom problémov. Preto by som vás chcel požiadať o opätovné preskúmanie môjho prípadu a zváženie skrátenia alebo zrušenia trestu.

Ďakujem za váš čas a za posúdenie mojej žiadosti.

S pozdravom,

Mayerk001