Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

16.10.2025 Dzardys Opakované nonRP injuries, nerespektování a nedodržování pravidel RP serveru (a to i přes mnohem více hodin v banech než kolik tu skutečně nahrál) (365 dní)

pdave4

Hráč

13
28.6.2026 00:29, naposledy upraveno 28.6.2026 16:13 uživatelem pdave4

Takže ahoj. Nikdy jsem moc nemyslel že ještě budu psát žádost ale nakonec jsem se rozhodl že si jí napíšu.

KAPITOLA 1 
OBJASNĚNÍ

Něco na začátek: Ban jsem dostal 16.10. 2025 což už je nějaká doba . Ban jsem dostal za II Opakované nonRP injuries, nerespektování a nedodržování pravidel RP serveru II Což upřimně nechápu, protože v té době co jsem obdržel ten ban jsem ani moc nehrál. Vím že jsem přišel asi po cca týdnu na skimo a vyskočil tam na mě ban. Což mě ale nejvíce fascinovalo je to že mě prostě nemůžete ukázat klip k tomu co jsem porušil. Jako pořád jste říkali že byste poškodili tu osobu co Vám to poslala, ale editovat v dnešní době se doopravdy naučí každý, i ten co mi ten Ban dal. A k tomu že '' má nějáké ty zkušenosti s editováním " mám důkaz. (( KLIP )). A poté mi říkejte že jméno nejde zacenzurovat, když je tu názorná ukázka z roku 2023, kdy jsem obdržel ban za toto. Ano za toto jsem obdržel ban ve dne 28.9. 2023. Myslím že taková drobnost, rozumíte jo. Neříkám že je to neoprávněné, ale je to směšné. Ale to už trošičku odbočuju. To nejdůležitější je tím, že jsem asi cca 2 měsíce před mým posledním banem čili aktuálním dostal ban za water evading kde jsem prý skočil do vody s autem a porušil tím pravidlo. Jelikož jsem neměl klip musel jsem se tu vypisovat na forum že jsem nevinný a vlastně mě do té vody neskočil ale oni mě do té vody strčili. Ano možná si to v tom klipu přehlédl ale pořád jsem si o unban musel psát asi 2-3. Takže jsem dostal ban neprávem. Čím se vracím k tomu videu co jsem poslal nahoře. A ted'ka doopravdy, ban za takovou maličkost to je opravdu směšné.

KAPITOLA 2

DŮVOD ŽÁDOSTI

Proč si vlastně žádám o unban je ten, že jsem za celou dobu na Skimu nahrál asi cca 2 tisíce hodin a za tu dobu jsem potkal spoustu dobrých i špatných lidí, vytvořil si vzpomínky které mi ani smrt nevezme. A toho si nejvíce cením. Jelikož nevím jak budu mít čas do budoucna, protože už toho času moc v poslední době nemám tak bych si přes prázdniny rád udělal poslední vzpomínky a zakončil bych tím mojí skimo kapitolu.  Ještě bych tu rád dodal že tím co icly dělám je možná pro někoho blbý že děláme to co děláme, ale myslím že jsem byl z větší části přínosný, pamatuji si že jsem byl většinu času ochotný a když někdo potřeboval hodit třeba z MG do Blueberry nebo dál, tak jsem se snažil vždycky vyhovět. Nebo když někdo chtěl půjčit nějáké peníze, nebo nevěděl co se jak dělá nevadilo mi to a pokusil jsem se ho alespon navést popřipadě mu to vysvětlil.

KAPITOLA 3
PODĚKOVÁNÍ

Nikdy jsem nebyl nějakým způsobem arogantní vůči AT, neurážel jsem je a tak podobně. A to je podle mě mnohem přednější. Vždycky jsem jednal s Respektem a úctou, i když jsem někdy protestoval a spochybnoval rozhodnutí nikdy jsem Vás neurážel. Chtěl bych poděkovat komukoliv kdo to čte, uplně nejsem nejlepší sepisovač, ale především děkuji za vzpomínky a za důkladné zvážení. 
Děkuji 
S pozdravem a přáním hezkého dne,
pdave4

vyhonek25

Hráč

18
28.6.2026 00:32

frajer, snad dostaneš unban

KnizeIgor udělil za tento příspěvek varování: Zbytečné vyjádřování se k žádosti o unban

vaciccc174

Hráč

13
28.6.2026 00:38

#freeshaitai
zasloužíš unban.

KnizeIgor udělil za tento příspěvek varování: Zbytečné vyjádřování se k žádosti o unban

Toumen

Hráč

8
28.6.2026 00:42

#freeshaitai
zasloužíš unban.
moje slova

Lucass

Hráč

17
28.6.2026 08:54

#freeshaitai

chlapec za nič nemôže trust .

-j.b

TerencGrey

Hráč

6
28.6.2026 14:52

#freeshaitai

peetrs

Hráč

12
28.6.2026 15:48

#freeshaitai

free ma boy he aint do non trust the plug here.

29.6.2026 05:44, naposledy upraveno 29.6.2026 05:46 uživatelem Dzardys

Chlape, asi si pleteš, od čeho tu admin tým je. Svou žádost, kterou mimochodem vlečeš už dlouhé týdny bez nulové sebereflexe, začínáš tím, že bych já snad měl jakoukoliv povinnost tobě posílat jakýkoliv klip, a pokud nechci poškodit dotyčné hráče, tak že bych ve svém volném čase měl editovat videa, aby se tobě lépe spalo, ačkoliv ti, dle mých informací, řekl i sám Rataj, jak se věci mají?

Pokud je ta otázka moc komplikovaná, obdobně jako pochopit a akceptovat svůj trest, odpovím ti jednoduše, ani já, ani nikdo další z administrátorů takovou činnost nejenže nemáme v popisu práce, ale ani nemáme tolik zbytečného volného času, abychom měli potřebu vyhovět každému jednomu hráči v jejich specifických požadavcích, protože si vyžadují zvláštní zacházení.

Ban jsi dostal neprávem, ale to neprávo tam bohužel narozdíl ode mě a zmíněného Rataje vidíš evidentně pouze jen ty. To poukazuje na jediné, oba jsme zjevně neschopní posoudit porušení pravidel a upíráme ti tvé výhradní právo sbírat další desítky banů na serveru hrát na serveru a jít hráčům příkladem, jako tomu bylo vždy. Tvá nepříjemná zkušenost mne mrzí, i tak se na této neshodě nezmění nic. 

Důvod tvé žádosti není poučení z chyb, ale že jsi tu potkal lidi a že jsi je byl schopen "hodit" do Montgomery. Eventuálně se dovoláváš na to, že jsi byl schopen někomu poradit - to je krásné, ale je to to absolutní minimum, které očekáváme od každého jednoho hráče v komunitě, dokonce bych to nazval samozřejmostí, nedělá to z tebe tedy žádného Mesiáše.

Místo žadatele o unban jsi akorát nevinná oběť, která rozkazuje ostatním, jak by měli dělat svou práci, aby se ti to líbilo, a už jen tento samotný akt mne přesvědčil o skutečnosti, že nejsi hráčem vhodným do této komunity. Trest ti ale prodlužovat nebudu, rád bych, abys jeho zbytek využil k vlně sebereflexe, a ideálně se vyhnul jakýmkoliv podobným žádostem, nejenže jim už nebudu věnovat tolik času, nemám ani vlastně potřebu na ně odpovídat a obhajovat cokoliv z toho, co jsem udělal.