Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban

mikinko33

Hráč

2
2.7.2026 19:44

Dobrý deň,

chcel by som vás požiadať o prehodnotenie môjho banu a dať mi ešte jednu šancu.

Uvedomujem si, že moje správanie bolo v rozpore s pravidlami servera. Nechcem sa vyhovárať ani zľahčovať to, čo sa stalo. Chápem, prečo bol ban udelený, a beriem za svoje konanie plnú zodpovednosť.

Od času, keď som dostal ban, som mal dosť času si uvedomiť svoju chybu. Tento server ma vždy bavil a strávil som na ňom veľa času. Mrzí ma, že som o možnosť hrať prišiel vlastnou vinou.

Ak mi dáte druhú šancu, budem dodržiavať všetky pravidlá, správať sa slušne voči hráčom aj adminom a nechcem už nikdy riešiť podobnú situáciu. Nechcem si pokaziť ďalšiu príležitosť.

Prosím vás preto o zváženie môjho unbanu. Budem veľmi vďačný za každú šancu dokázať, že som sa poučil a viem byť férovým hráčom.

Ďakujem za váš čas a za prečítanie mojej žiadosti.

11.7.2026 23:56

To je fajn že si to uvědomuješ.. To se celé ukáže až ti trest vyprší, za to co jsi tam se svým kolegou vyváděl si žádné zkrácení nezasloužíš. Jak ty, tak tvůj kolega. Žádost zamítám.