Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban

2.7.2026 19:49

Zdravím

chcel by som vás poprosiť a zažiadať o unban. Viem že som porušil veľa pravidiel a narobil som veľa blbostí na ktore som bohužial doplatil. Nechcem sa na nič vyhovárať ani hľadať nejaké výhovorky. To čo som spravil bola moja chyba a plne za to beriem zodpovednosť.

Od môjho banu ubehol už nejaký čas skoro 10 mesaicov a mal som dosť priestoru nad tým premýšľať. Uvedomil som si že moje správanie nebolo vôbec správne a že som zbytočne pokazil nie len sebe ale aj ostatným hru. Veľmi ma to mrzí a úprimne to ľutujem. Bol to môj prvý ban a predtým som nikdy nemal žiadne iné priestupky. O to viac ma mrzí že som si pokazil meno kvôli vlastným hlúpostiam a znemožnil prístup na server.

Na serveri som strávil veľa času a vždy som tam chodil rád. Bavilo ma rpčko aj komunita a práve preto ma mrzí že som o to všetko prišiel vlastnou vinou. Za ten čas som si uvedomil že to nestálo za to a že pravidlá sú na servery pre nejaký dôvod a neoplatí sa ich nejakým spôsobom obísť. Keby som sa mohol vrátiť späť určite by som sa zachoval inak.

Chcel by som vás preto poprosiť o ešte jednu šancu. Ak mi ju dáte tak sa vrátim s čistým štítom a novým prístupom. Budem dodržiavať všetky pravidlá a už nechcem urobiť nič čo by viedlo k ďalšiemu trestu. Chcem si server znovu užívať rpčko normálnym spôsobom a ukázať že som sa naozaj poučil.

Viem že dôveru si budem musieť získať späť svojím správaním a som pripravený to dokázať činmi nie len slovami. Budem vďačný za každú šancu ktorú mi dáte.

Ďakujem že ste si našli čas prečítať moju žiadosť a dúfam že ešte dostanem možnosť vrátiť sa na skimo za vami.