Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/omluva - Opakovane nadávky členům AT.

FerryCZ

Hráč

39
3.7.2026 17:06, naposledy upraveno 3.7.2026 17:18 uživatelem FerryCZ

Zdravím všechny,

dnes jsem se rozhodl podat žádost o unban. od udělení banu už uběhlo 68 dní a za tu dobu jsem měl dost času přemýšlet nad tím jak jsem se zachoval. Uvědomuji si, že jsem udělal chybu. Kvůli IC situaci jsem byl naštvaný a začal jsem jí na frakčním DC do OOC flustrovat a urážet Dzardyse jako Zayase, přitom jsem si v tu dobu neuvědomoval že to myslel dobře a že je to normální zachování k takový situaci.

Za to že jsem nadával DjDavovi a Dzardysovi bych se chtěl omluvit, nechtěl jsem být hrubý akorát jsem v tu dobu měl hodně rozdmýchane emoce a dopadlo to tak jak dopadlo.

Mohl jsem být spokojený že jsem dostal ban na 3-10 dní přitom jsem to rozdmýchal tak že jsem se dostal až na 180 dní což byla pro mě velká rána a vzpamatovával jsem se z toho ještě snad týden. Skimo je server který mě  již dlouho baví a zažil jsem na něm dobrý i špatný RP. Vím že mám dost obsáhlou historii ale dlouho od posledního banu jsem se snažil nic neporušit a respektovat pravidla serveru.

Budu rád když si žádost přečtete, a budu moc rád kdybych dostal šanci si na Skimu opět zahrát a zdokonalit tak svoje RP a poučit se z chyby kterou jsem udělal před 68 dny.  Myslím si že se upřímně nevidím jako nějakou hrozbu pro Skimo a že jsem jen reagoval v zápalu vzteku, přitom jsem tím ale ublížil členům AT čehož mi je líto.

Každopádně si uvědomuji svojí chybu a doufám že do příště už mě nic takovýho nenapadne.

(Bany mi udělily Dzardys a DjDave)