LeoSight.cz

žádost o unban DJdave

PeezyWestCZ

Hráč

4
včera v 18:59, naposledy upraveno včera v 22:13 uživatelem PeezyWestCZ

Takže zdravím opět dostal sem BAN za to že sem udajně si něco vymyslel a že sem lhal ano dobrý možná sem to vzal vážnějším řešení ale prostě mě jen naštvalo  že stojím u pizzerky a Adelaide tam začne jíst burrito a na zemi dělat nepořadek a nechala tam i kelímek nebo co si no a ja ji na to jen odpověděl at si to pak uklidí žádnej náznak toho že vím že pracuje v TSRC ale pak sem já potřeboval vedení na TSRC -Technické služby Red County tak sem napsal do vysilačky přesně tohle ((je tu nake vedení TSRC děkuju!)) nic víc nic mín no a na to do frakčního chatu TSRC mi odpověděl Adelaide at nemetím tak sem napsal do OOC chatu že kde metím no a začal hrot a ja se celou dobu pouze bránil klidně tu dám log
-https://leosight.cz/logs/a4ivFiJ2mY/9b3b40025829

a ano Přiznávam @DJDave že sem nemusel dávat REPORT ale já mě se pouze nelíbilo to že na mě něco svádí když to sám udělal  

děkuju za pochopení a hezký večer

-PeezyWestCZ-

- plus totym se omlouvam i Adelaide  za vyhrocení situace ")

včera v 23:06

Čau,

tak tyhle omalovánky číst vážně odmítám, usazuje se mi z toho obava, že dostanu rakovinu sítnice.
V každém případě tvá žádost se v plném rozsahu zamítá, a to na základě níže přiloženého screenu.

Zamykám.

Toto téma právě čte 1 uživatel: toustikk