Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

b1x

VIP

4
dnes v 00:20, naposledy upraveno dnes v 00:39 uživatelem b1x

Zdravím, rád bych se vyjádřil k mojí situaci banu na 4 dny..První část banu byla krádež PSA vozidla:

Ano tohle obvinění je pravda avšak podle klipu který pošlu níže je vidět že moje snaha o znovu nastoupení na mojí motorku byla veliká ale díky hře mi to nebylo možno jak ujíždet dále tak vůbec nastoupit na moji motorku. A určitě jsem si vědom že to byla na 100% moje chyba v porušení pravidel ale postava za kterou jsem ujížděl tak se jen tak nevzdá před policií tak jsem se snažil udělat co jsem mohl abych utekl.

https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/n3UYpF1mzfWCeY6fp?invite=cr-MSw1eXUsNjExMTE0Njk2

A ban mi byl udělen také za non RP injuries čeho si opravdu vědom nejsem a tak bych žádal o vysvětlení tohoto trestu jelikož podle klipu co jsem sledoval tak mě policista se zbraní s ostrým nábojem ani jednou netrefil.

Přeji hezký zbytek rána/večera :) @KaiserCrowley

dnes v 12:13

Čau,

přestože pro tvůj technický problém s načítáním textur mám pochopení, tak jsi tady už nějakou dobu a měl bys vědět, že jako hráč nejsi oprávněn rozhodovat, kdy se injuries aplikují a kdy nikoliv. Stačilo by podat report a po přijetí zaslat přesně tento klip, a to byla přesně ta první a fatální chyba. 

Druhá věc, ať už jsi na motorku PSA sednul omylem, či nikoliv - platí co jsem psal výše o injuries / reportu a rozjel ses jako by se nechumelilo. Žádná žádost o povolení nepřišla.

Suma sumarum se jednalo o dva případy, které vyžadují schválení člena AT, což sis nevyžádal.

PS: Měl bys také vědět, že střelba od policistů není ani zdaleka jediný případ, kdy se hrají zranění.

Tvůj trest není tak dlouhý. Za krádež vozidla PSA ve spojení s nehraním zranění po celkem solidní nehodě se trestá kolikrát o dost delším trestem.

Zamykám.

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: hustejvarn, FerryCZ