Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

omluva za spam a žádost o UB

PeezyWestCZ

Hráč

4
8.7.2026 02:35, naposledy upraveno 8.7.2026 02:35 uživatelem PeezyWestCZ

zdravím Kaisere snad nedostanu zase forum ban jo vím byla to moje blbost napsat pět nebo čtyři žádosti o unban a ty omalovanky sem těžce pokazil no k věci nebudu to dělat nějak propracovaně zadny omalovanky prostě basic Unban takže jdu k věci no dostal sem ban za přesně tohle

tohleno to sem psal několikrat prostě co nejvíc zkráceně pokazil sem to ale to Pokus o A2A si fakt nejsem vědom to že kamarad něco naklikal když sem byl v obchodě a neřekl mi o tom a já si toho do doby dokud sem za to dostal ban nebyl vědom takže tak  takže totym se chci omluvit za omalovanky Metagaming lhaní členovi AT a pokusu o A2A kterého si nejsem vědom takže se omlouvám za kamaráda děkuju a přeju hezkou noc 

- PeezyWestCZ

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma, již dvě předchozí aktivní žádosti k jednomu banu

mojzis

Hráč

9
8.7.2026 20:00, naposledy upraveno 8.7.2026 20:01 uživatelem mojzis

Už ako človek ty hovorím ser nato 
Fakt nedostaneš unban na ten 5 krát a ešte ti to predlžia. 
A to ešte menej uveria Taktike Kamaráta. Proste počkaj kým to prejde a chod daľej.
Vidíš že ten unban nedostaneš a stále tu žiadosť posleš.
A Hlavne každý den novu žiadosť.
Proste to zmaž a ten ban si prečkaj, to je teda moj názor.

11.7.2026 21:59

Čau,

v prvé řadě si za svůj účet odpovídáš sám, takže to není žádná omluva. Navíc skutečnost, že došlo k pokusu o převod klíče od domu z tvé altky činí tvoji obhajobu fundamentálně nevěrohodnou. Ostatně jsi byl potrestán i za lhaní AT, což je jen o důvod méně ti věřit. 

Jsem rád, že jsi konečně napsal žádost o unban nějak rozumně, ale přesto. Vyžádalo si to několik pokusů ve snaze mě uhnat k vyjádření. Takovou praxi nehodlám tolerovat a ty sis tím natvrdo zajistil zamítnutí tvojí žádosti. Přečkáš si celý trest a snad to pro tebe bude dostatečným ponaučením do budoucna. 

Jakékoli další žádosti budou nekompromisně uzamčeny a bude se s nimi nakládat jako se spamem. Toto je finální rozhodnutí.

Zamykám.