Podatel:
James Harrington
Věc:
Podnět k přezkoumání platnosti volby předsedy Kongresu San Andreas a prověření neoprávněného uvedení mého jména v hlasování.
Odůvodnění:
Dne 06.07.2026 proběhlo hlasování ve věci volby předsedy Kongresu San Andreas. V rámci tohoto hlasování bylo moje jméno, James Harrington, uvedeno jako kandidát na funkci předsedy Kongresu.
Proti tomuto postupu podávám podnět, jelikož jsem do uvedené funkce nekandidoval, nepodal žádnou kandidaturu a neposkytl souhlas s tím, aby moje osoba byla do tohoto hlasování zařazena.
Z dostupných záznamů vyplývá, že hlasování proběhlo a výsledkem bylo uvedení mého jména v evidenci jako zvolené osoby, přestože nebyly splněny základní podmínky mého dobrovolného vstupu do volebního procesu.
Žádám proto Nejvyšší soud o prověření:
- zda bylo hlasování provedeno v souladu s pravidly Kongresu San Andreas,
- kdo a na základě jakého oprávnění zařadil moje jméno do hlasování,
- zda je možné považovat výsledek tohoto hlasování za platný bez mého souhlasu,
- zda nedošlo k porušení volebního procesu nebo pravomocí Kongresu.
Záměr:
Cílem tohoto podání je dosáhnout právního přezkoumání celé situace, potvrzení nebo vyvrácení platnosti provedeného hlasování a případně nápravy vzniklé situace, pokud bylo moje jméno do volebního procesu zařazeno neoprávněně.
Přílohy:
- Záznam hlasování Kongresu San Andreas ze dne 06.07.2026
- Evidence výsledku hlasování uvádějící Jamese Harringtona jako zvolenou osobu

Podatel:
James Harrington
Věc:
Podnět k přezkoumání platnosti volby předsedy Kongresu San Andreas a prověření neoprávněného uvedení mého jména v hlasování.
Odůvodnění:
Dne 06.07.2026 proběhlo hlasování ve věci volby předsedy Kongresu San Andreas. V rámci tohoto hlasování bylo moje jméno, James Harrington, uvedeno jako kandidát na funkci předsedy Kongresu.
Proti tomuto postupu podávám podnět, jelikož jsem do uvedené funkce nekandidoval, nepodal žádnou kandidaturu a neposkytl souhlas s tím, aby moje osoba byla do tohoto hlasování zařazena.
Z dostupných záznamů vyplývá, že hlasování proběhlo a výsledkem bylo uvedení mého jména v evidenci jako zvolené osoby, přestože nebyly splněny základní podmínky mého dobrovolného vstupu do volebního procesu.
Žádám proto Nejvyšší soud o prověření:
- zda bylo hlasování provedeno v souladu s pravidly Kongresu San Andreas,
- kdo a na základě jakého oprávnění zařadil moje jméno do hlasování,
- zda je možné považovat výsledek tohoto hlasování za platný bez mého souhlasu,
- zda nedošlo k porušení volebního procesu nebo pravomocí Kongresu.
Záměr:
Cílem tohoto podání je dosáhnout právního přezkoumání celé situace, potvrzení nebo vyvrácení platnosti provedeného hlasování a případně nápravy vzniklé situace, pokud bylo moje jméno do volebního procesu zařazeno neoprávněně.
Přílohy:
- Záznam hlasování Kongresu San Andreas ze dne 06.07.2026
- Evidence výsledku hlasování uvádějící Jamese Harringtona jako zvolenou osobu