Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Podnět k přezkoumání platnosti volby předsedy Kongresu San Andreas

Mynyus

Hráč

34
11.7.2026 01:14

Podatel:
James Harrington

Věc:
Podnět k přezkoumání platnosti volby předsedy Kongresu San Andreas a prověření neoprávněného uvedení mého jména v hlasování.

Odůvodnění:
Dne 06.07.2026 proběhlo hlasování ve věci volby předsedy Kongresu San Andreas. V rámci tohoto hlasování bylo moje jméno, James Harrington, uvedeno jako kandidát na funkci předsedy Kongresu.

Proti tomuto postupu podávám podnět, jelikož jsem do uvedené funkce nekandidoval, nepodal žádnou kandidaturu a neposkytl souhlas s tím, aby moje osoba byla do tohoto hlasování zařazena.

Z dostupných záznamů vyplývá, že hlasování proběhlo a výsledkem bylo uvedení mého jména v evidenci jako zvolené osoby, přestože nebyly splněny základní podmínky mého dobrovolného vstupu do volebního procesu.

Žádám proto Nejvyšší soud o prověření:

• zda bylo hlasování provedeno v souladu s pravidly Kongresu San Andreas,
  • kdo a na základě jakého oprávnění zařadil moje jméno do hlasování,
  • zda je možné považovat výsledek tohoto hlasování za platný bez mého souhlasu,
  • zda nedošlo k porušení volebního procesu nebo pravomocí Kongresu.

Záměr:
Cílem tohoto podání je dosáhnout právního přezkoumání celé situace, potvrzení nebo vyvrácení platnosti provedeného hlasování a případně nápravy vzniklé situace, pokud bylo moje jméno do volebního procesu zařazeno neoprávněně.

Přílohy:

• Záznam hlasování Kongresu San Andreas ze dne 06.07.2026
  • Evidence výsledku hlasování uvádějící Jamese Harringtona jako zvolenou osobu

CRUSADER

Hráč

40
včera v 21:25

Adresát: James Harrington (( @Mynyus ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Harringtone,

děkujeme za Váš podnět. Nejvyšší soud na základě Vašeho návrhu přezkoumal událost v požadovaném rozsahu. Navzdory skutečnosti, že Kongres San Andreas podle zjištění pochybil přinejmenším v rámci administrativního úkonu, Nejvyšší soud dospěl k závěru, že předmětná věc byla odhlasována v souladu s platnou právní úpravou, z hlasovacího systému kongresmanů je patrné, o jaké věci bylo hlasováno a skutečnost, že v samotném dokumentu došlo k písařské chybě, zjevně z důvodu užití starého mustru, nezakládá nutnost intervence ze strany Nejvyššího soudu. Přesto bude Nejvyšší soud apelovat na Kongres San Andreas, aby byli kongresmani v rámci publikace oficiálních rozhodnutí a jiných listin ve vztahu k veřejnosti důslední a eventuálně sjednali adekvátní opatření, tj. korekci znění původního návrhu předestřeného k hlasování.

Váš podnět však bude jako zjevně neopodstatněný na základě výše uvedeného bez dalšího uložen ad acta. Bylo-li pochybením Kongresu San Andreas dotčeno jakékoliv Vaše právo, můžete uplatnit nárok na náhradu škody v občanském soudním řízení.

JUDr. Radovan Schneider
předseda Nejvyššího soudu San Andreas