Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyjadrenie situácie z mojho pohladu a žiadost o prekonzultovanie

Grixx

Hráč

1
včera v 15:31, naposledy upraveno dnes v 07:50 uživatelem Grixx

Dobrý deň, áno už som sa ukludnil :D. Dnes sa tu stretávame aby som vám povedal čo sa stalo z môjho POV. 

Na server som sa pripojil najprv v roku 2024 potom až 2026 na chvíľu a neskôr som odohral 4-5 hodín v jeden deň a spoznával vôbec ako to funguje a čo sa ako robí. 

Hned v posledný deň môjho banu som porušil pravidlá, prišiel administrátor Puding a vysvetlil mi zhruba čo robiť ako robiť a kde si zistit prikazy či bindy alebo samotné pravidlá.

Po tomto som pokračoval v RP a snažil sa fungovať podla pravidiel aj ked to asi nebolo ešte tak ako si to predstavujete. 

Hral som hral odsedel som si tresty v base snažil sa dať najavo aj policajtom že náhodou ked niečo neviem tak proste som tu nový a nepoznám to ešte tak. 

A potom prišiel pan policajt Wright a O Brian. OBrain sa mi snažil prv v OOC chate aj pomáhať ale potom ho to prešlo a išlo to skôr do nenávisti voči nováčikom. 

Samotná situácia banu:
Bol som v Montgomery, ked som popri aute klikol F začala sa animacia ale snažil som sa hned ju prerušiť a ubehol som kúsok dalej, kedy už som iba počul výstrely zo zbrane (až o 5 minut neskor som zistil že to bola vraj len gumovica) Ale ked som videl že moja postava padla na zem tak som myslel že proste som postrelený a napísal som /status a zavolal /zss. (Prišlo mi to ako správne konanie v tejto situácii). To už si pan Wright a Obrian zo mna v chate robili srandu a vraveli že na ZSS teraz nemám nárok a že vlastne postrelený nejsom tak som sa postavil a povedal tak teda potom kde je problém a začal som kráčať smerom preč. Vtedy ma zastrelil a počkali pred nemocnicou. (Ak sa nemýlim v pravidlách je napísané že po smrti si nič nepamatám takže nevidím dovod prečo by som si mal pamatať toto) Tam už mi písali v chate niečo na štýl že tu takých ako ja ani nechcú na čo som jednoducho a isto napísal do OOC : aha, tak dovi a odišiel. 

Ked som sa pripojil naspäť po cca 45min - 1h už som mal hneď ban čo som dostal už uplného rapla a napísal ten príspevok na forum a vynadal aj Kaiserovi za ten ban kedže mi to príde dosť nespravodlivé. 

Do profilu si onedlho nahrám logs z tohto dňa a môžem priložiť aj SS zo zložky kde mám len 3 log priečinky.

Budem rád ak sa nad tým trošku popremýšla z vašej strany. Dík.

Edit: https://imgur.com/a/IvSKIyL 

- A aj by som sa chcel vyslovene Kaiserovi za tu poznámku omluviť nebolo to pekné odomna veru.

Edit 2: posielam ešte linky na logy dúfam že to bude fungovať ospravedlňujem sa že tak neskoro ale nevedel som že to nevidíte bez tohoto

https://leosight.cz/logs/r22U6Fvz7v

Ako môžete vidieť napriek tomu že mi to prišlo celé divné som stále ešte vtedy spolupracoval najprv no pomaly už som prichádzal o zdravý rozum z toho dokonca som to reportol a dúfal že príde niekto z AT čo by na to dohliadal no žiaľ nestihol lebo som už potom od nervov odišiel.