Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prozba o unban po 2 letech..

včera v 14:30

Zdravím,

dne 1. 11. 2024 jsem dostal permanentní ban, a to mojí vlastní vinou (Non-RP injuries, Non-RP driving – obrovská recidiva).

Za ty téměř dva roky jsem měl dost času se nad svým chováním zamyslet, dospět a uvědomit si, že už nejsem dítě. Teď už vím, že bych neměl kazit RP hru sobě, a už vůbec ne ostatním hráčům.

Když se na to podívám zpětně, byl jsem ještě dítě, v pubertě a spoustu věcí jsem bral jen jako srandu. S kamarády jsme dělali blbosti a vůbec jsme nepřemýšleli nad tím, jaký to má dopad na ostatní. Teď si uvědomuji, jak hloupé to bylo.

Skimo mi za tu dobu začalo opravdu chybět. Pokud bych dostal ještě jednu šanci se vrátit, chtěl bych začít úplně od začátku. Všechno bych si poctivě postupně vybudoval a hrál tak, jako kdybych server zapnul úplně poprvé  s respektem k pravidlům i ostatním hráčům.

Vím, že důvěru si člověk musí zasloužit činy, ne slovy. Proto jen žádám o jednu poslední šanci dokázat, že jsem se za tu dobu změnil a že už podobné chyby nebudu opakovat.

Předem děkuju za pochopení a budu čekat na zpětnou vazbu.

dnes v 22:27

Ahoj,

budiž ti dopřáno býti zpět na serveru. Snad předvedeš, že si už z puberty venku a místo dělání si z hry "prdel"* najdeš cestu, jak si RP skutečně užívat a bude to sranda u všech zúčastněných stran.

*(pardon za sprosté slovíčko, avšak sedlo mi to tam jak prdel na hrnec) 😁

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: Ceboy, ZajicekDemeter