Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Podmienečné prepustenie

kura

Hráč

7
včera v 14:32

Podávateľ: Bryan Tomas

Vec: Podmienečné prepustenie z väznice Las Payadas.

Odôvodnenie:

Vážený súd,

touto žiadosťou Vás chcem požiadať o podmienečné prepustenie z nápravného zariadenia Las Payadas. Vo výkone trestu sa nachádzam od 4. 1. 2024, čo ku dňu podania tejto žiadosti predstavuje už približne 937 dní vo väzení.

Počas tohto obdobia som mal dostatok času zamyslieť sa nad svojimi činmi, uvedomiť si ich závažnosť a prehodnotiť svoje správanie. Uvedomujem si, že som urobil chyby, za ktoré som niesol a naďalej nesiem zodpovednosť.

Počas výkonu trestu som sa snažil dodržiavať všetky pravidlá nápravného zariadenia a správať sa bezproblémovo. Verím, že účel môjho trestu bol naplnený a že som pripravený zaradiť sa späť do spoločnosti, viesť riadny život a rešpektovať zákony štátu San Andreas.

Týmto Vás preto úctivo žiadam o prehodnotenie môjho prípadu a udelenie podmienečného prepustenia. Verím, že dlhý čas strávený vo výkone trestu spolu s mojím správaním vo väzení je dôvodom na zváženie mojej žiadosti.

Ďakujem za Váš čas a posúdenie mojej žiadosti.

S úctou,

Bryan Tomas

Záver: Podmienečné prepustenie z väznice Las Payadas.

Prílohy: Žiadne.