Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

un ban

Shorty69

Hráč

4
dnes v 10:55, naposledy upraveno dnes v 11:13 uživatelem Shorty69

Právě jsem dostal ban za porušení pravidla Portálu 2. Nejsem si vědom toho, kde jsem toto pravidlo porušil, ani že bych úmyslně udělal něco nevhodného, cíleně urazil určitou osobu nebo skupinu osob, případně porušil zákony České republiky.

Pokud jsem se přesto něčeho takového dopustil, tak se za své chování na portálu LeoSight omlouvám. Zároveň bych chtěl požádat alespoň o zkrácení banu na méně dní, protože jsem opravdu nevěděl, že jsem někoho urazil. Z ticketu také nejsem schopen poznat, čím přesně jsem se měl tohoto porušení dopustit.Já si opravdu nejsem vědom toho, že bych toto pravidlo porušil, ani kdy se to mělo stát. Poslední věci, které jsem na web přidával, jsou dohledatelné, a maximálně jsem psal do ticketu. Ani tam jsem ale nic urážlivého nebo nevhodného nepsal. Proto bych chtěl poprosit o vysvětlení, čím konkrétně jsem toto pravidlo porušil.

nevim jestli sem někoho urazil nebo co sem udělal
přikladam screenshot z ticketu

Silent

Hráč

3
dnes v 12:54

Teď jsem se koukal po nějakém porušení ale nic jsem nenašel

dnes v 13:43

Ahoj, pravý důvod už ani nenajdete, smazal jsem ho a doufám, že ho už neuvidím znovu. Důvod smazání je jasný, porušuje pravidla jak tady, tak v trestním zákoníku (zákon č. 40/2009 Sb.§ 404).