Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o unban.

TaKoO

Hráč

9
dnes v 18:58, naposledy upraveno dnes v 18:58 uživatelem TaKoO
Dobrý deň,

chcel by som sa vyjadriť k udelenému banu za porušenie Pravidla 1 a objasniť celú situáciu z môjho pohľadu.

V danom momente som bol krátkodobo v altabe na druhom monitore. Kamarát ma cez komunikačný program upozornil, že do nášho vozidla narazilo iné auto. Okamžite som sa vrátil do hry a začal situáciu riešiť cez príkaz /status (F8), pričom kamarát sa v tej chvíli snažil niečo overiť v OOC rovine. Následne sme normálne pokračovali v RPení zranení a autonehody.

Druhá strana však začala okamžite vyvolávať OOC konflikt s tvrdením, že sa iba vyhováram. Snažil som sa im slušne vysvetliť, že to výhovorka nie je, a požiadal som ich, aby upustili od OOC hádok a pokračovali čisto v RP situácii. Mrzí ma, ak situácia pôsobila zmätočne, no z mojej strany išlo len o snahu udržať plynulé RP aj napriek počiatočnej neaktivite kvôli altabu.

Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a posúdenie situácie.

Mayerk001

Hráč

3
dnes v 19:00

Som ten “kamarát”.

dnes v 19:05

čau. vy jste měli rpit injuries tam, kde jste se vybourali a ne z té skály sjíždět za něma a "overovat si niečo v ooc rovině". jsem schopný ti to zkrátit o půlku, ale příště nebuďte špekulanti a nedělejte ze sebe zákon tím, že budete zastavovat RPčko, abyste se mohli dohadovat v OOCčku.

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: honzaherca, Haxen