Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkrácení.

neznamy#16733

Smazaný účet

2
5.8.2026 23:36, naposledy upraveno 6.8.2026 03:04 uživatelem neznamy#16733

Ahoj,

žádám o zkrácení banu.

Vím, že jsem byl toxický a vulgární vůči třem hráčům. Měl jsem dobrou náladu, tak jsem si vzal motokáru a jen tak se projížděl po MG a Palominu. Vůbec jsem nečekal, že se za mnou rozjedou PSA. Mám totiž na motokáře twin turbo. 😄 Začal jsem jim ujíždět a upřímně mě to v tu chvíli bavilo.

Během honičky se do celé situace zapojil civilní hráč, který mě začal opakovaně taranovat svým autem. Osobně si nejsem jistý, jestli bylo takové jednání v souladu s pravidly serveru, ale nechávám to na posouzení admina Samíka. Neuvádím to jako omluvu svého chování, pouze jako okolnost, která podle mě celou situaci zbytečně vyhrotila.

Zpětně uznávám, že jsem měl udělat to, co mi říkal hráč z PSA, tedy zastavit a přijmout následky. Místo toho jsem pokračoval v ujíždění a byla to moje chyba.

První nehodu jsem normálně zarpil. Druhou už jsem bohužel RPit nechtěl a zpětně uznávám, že to bylo špatné rozhodnutí.

Teď ještě ta pomyslná třešnička na dortu. Přijel jsem po pětidenní dovolené (ne po banu, ale normální dovolené 😄) a po hodině hraní jsem dostal ban na sedm dní. Je to můj první takhle dlouhý ban v historii a myslím si, že je na mě až moc přísný.

Neměl jsem v plánu trollit ani úmyslně dělat cop provoking. Chtěl jsem jen přijet na pizzerku a trochu se projet s motokárou. Bohužel jsem dojel do Palomina a celá situace se zvrtla.

Chtěl bych alespoň požádat o zkrácení trestu. Věřím, že jsem si ze situace vzal ponaučení a podobná situace se už nebude opakovat.

Zároveň bych se chtěl omluvit hráčům, kteří tam se mnou byli, za svou vulgaritu a toxicitu. Měl jsem se ovládnout a neřešit situaci OOC. Příště budu podobné situace řešit pouze v rámci RP.

Děkuji za přečtení.

Boomerkamo
Samik

E/: Teď jsem se díval do historie a ještě mi přibyly další dny. Upřímně už jsem pak na celé RP rezignoval, protože jsem byl dost naštvaný. Nevím, kde se vzal cop provoking, ale svůj pohled jsem vysvětlil výše. RP injuries jsem až do poslední chvíle hrál. Přesto uznávám, že jsem některé věci mohl vyřešit lépe. Stále si ale myslím, že na svůj první ban jsem dostal poměrně přísný trest.

6.8.2026 18:50

cc, beru to ale na podobné zkraty si dávej bacha. neni v tvé kompetenci zastavovat RP situaci podle sebe, jen protože se ti něco nelíbí. ban ti zkrátím na dva dny od teď. mezitím se můžeš třeba vzdělávat v pravidlech a zapracovat na tom vzteku, ať už podobnou situaci nemusíme řešit. hezký zbytek večera.