Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost/zkrácení o unban.

včera v 18:15

Dostanu unban? nebo zkracení? už jsem si s jedním forůmem dal práci a to jenom kvuli tomu že admin si rád metí a 14 dní je pecka moc blázen to je teprve 4 den.. a cejtim se jak kdyby to utíkalo mega pomalu takhle píšu na rychlovku protože to má být taková jakoby otázka pro DJdejva. Pjosím dostanu unban? vím že mě s tímhle pošle max do zpykání si mého trestu ale nezasloužím si to :/ nemohl jsem se nadejchnout čerstvé kropky. :((

https://leosight.cz/forum/topic/24090
tady je moje předešlá žádost + (komentář) o unban.

rád bych pořešil moje okénko a moje věci co mám v baráku Djdejve.. Když kámoš dá report a ty tam jsi a afkuješ tak bys mohl neafkovat a vyřešit aspon ten jeden interier když už tam žádné reporty nejsou. rád bych pořešil můj interier jakoby miluju ty okna <3. po unbanu bych chtěl podat report nebo ticket ohledně toho aby mi byli navráceny věci plus abych dostal revive. jestli bude chtít ten krowley tak může dát rerp klidně to tam pokropim že se to tam všude rozčoudí a pobrečí asi..? :/ opět ban na měsíc letenka chytej, chytám.

ok.