Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban

1 2

Boomerkamo

Hráč

Fórum ban
17.8.2026 15:54, naposledy upraveno 17.8.2026 19:10 uživatelem Boomerkamo

takže vy ftipálci všechno kdo se mi smál na forum se můžete smát samy na sobě. posraní fanoušci každej jeden druhej a třetí není uplně éňoňúňo. doložuju důkazy že tyhleti 2 admini si pomahaji sami sobě. Rataji, běž se vysrat. Už jsme to mohli mít dávno vyřešený ale porušuješ svoje vlastní práva takže se běž vysrat a mám uplnej a realnej důvod to tu psát. Pokavaď mi bude toto forum odstraněno. Postnu to co bych já nerad a nebo bych postupoval svou právně. Přestává to být sranda když vidím kolik dostáváš za měsíc z tohodle.

neslušně vyjadřovat, vidím že i majitel porušuje pravidla to je fajn. Hele jestli si myslíš že globalní pravidla pro tebe neplatí tak ti tu něco přidám, zákon proti zákonu ne?

je hezké že tu píšeš furt jen uživatel uživatel a uživatel ale mohls tam napsat trochu více práv pro uživatele, takže počítám že provozovatel je uplně to stejné jako uživatel jsou to prostě platná pravidla. Nicméně tohle je jedno z věcí. Pán CrowleyPokurse leaknul moje PM In Game ve Skimu, normálnímu hráčovi, takže se připrav rataji. Tenhle vlak už nikdo nezastaví, mám důkazy.

Video kde jsou dukazy atd atd...
https://youtu.be/cGpM1tJgr-c

byl bych rád kdyby každej reagoval na tohle forum pozitivně a s pravdou a přestal se smát tomu čemu se smát každej přestane. 
dejte mi hvězdičku, hezky sepsáno, souhlas. Díky.

List Fanoušků: @sarik123,@freecko,@hehe,@hustejvarn,@Mayiuzami,@krepelkaalexik,@GeorgeWhite,@starky1549,@TOXy,@ZajicekDemeter,@provicek,@Darewin,@martiin24k,@salsi10x,@Zchovankyo,@meiner0407,@DOMINO,

Specialní šašek: @daviddemeter,@matysq

nikdy som sa žádnému gadžovi neprosiil,
tak si pusti Wu-Tang keď si to nepochopiil,
myslite si že to budem robiť podla vás,
hateri sú v piči já zarabámm ešte váááác,
popritom si spievam iba také nananáá,
s týmto textom mi pomáhala moja mamááááá.

Fanoušku, přečti si a podívej se na to video ještě jednou. podívej se na předešlé fórům a pak odpovídej. díky, a ještě něco připlním. Víš ono to jinak nejde, když se s nimi snažím zkontaktovat tak jsem buď kido a nebo mě mají u píči, takže to řeším způsobem ze kterých se už rozhejbou a začnou hrát spravedlivě a nebo ať to rataj skončí. Lidi do toho dali tolik peněz a litujou toho že do toho něco dali. Osobní vzpověd lidí ze skima. Říkají že Rataj nic pro server nedělá a že ty admini jsou vychcaný. Je výhoda když se lidi schází a dělají si kámoše mezi admini pak už je to něco jiného žeano. Tak to prostě funguje. Mrdka za Mrdku, oko za oko. 

Další adept, kámo přečtěte si ty fórůmy než začnete psát, prosím. týpek ten clip má jak nás metnul chápeš to? všechno to dává smysl. akorát se nechce leaknout. Má tam prý ic jméno a jsem rád že jsem od něj dostal aspoň ten jeden clip. Ty tu zveřejňuješ uplně bezcenej koment. Chcípl jsem jenom na to že by admin opět využil práva. gádžo obecný.
předešlé fórům.

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Urážky ( Nikoho to nezajímá, jen seš tu pro srandu)
DJDave udělil za tento příspěvek varování: troll

sarik123

Hráč

12
17.8.2026 16:19

upřímně nevím, co se snažíš dokázat tím, že tu lidem vyhrožuješ. :Dd

KIK0

VIP

65
17.8.2026 16:41

https://youtu.be/_egxERFsdJs?si=4DPhlYnBwEttzJtE

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
17.8.2026 17:38, naposledy upraveno 17.8.2026 17:58 uživatelem provicek

https://youtu.be/R9f0O1ohXtM?si=kxnnJniOYXxThHB8&t=111

edit: už jsem taky fanoušek! nevim co to je za no name typka ale ok

17.8.2026 17:39

https://www.youtube.com/watch?v=vJZM8pGKB6c

DJDave udělil za tento příspěvek varování: nadbytečné vyjadřování

daviddemeter

Hráč

15
17.8.2026 17:55

Bro, přestaň brečet Prohrál jsi fight a teď jedeš full yapping, místo abys prostě šel další game. To není skill issue, to je crying diff. Bro je mad jak po -200 HP fall damage

daviddemeter

Hráč

15
17.8.2026 17:58

Brooo proč tady brečíš jak kdyby tě právě zabil OG Black Knight v endgame? Prostě jsi prohrál jeden fight, není potřeba kvůli tomu jet full yapping a psát celý lobby, že soupeř je „no skill“. Bro dostal edit + pumpu a teď máš emotional damage jak po 200 fall damage Místo toho, abys řekl „GG“ a šel další game, tak tady jedeš crying simulator 2026, obviňuješ ping, matchmaking, controller, aim assist, sweaty hráče a pomalu i počasí venku . Bro má větší skill v hledání excuses než ve stavění boxu. Prostě chill, bro. Není každý kill „third party“, není každý soupeř „sweat“ a když tě někdo outplayne, neznamená to automaticky, že má aimbot . Dej si ready up, dropni další POI, najdi pumpu a zkus to znovu. Protože momentálně máš 0 kills, 0 W-key mentality a 100 % crying diff

DJDave udělil za tento příspěvek varování: double post

hanysairlines

Hráč

20
17.8.2026 17:59

Ja si myslim že toto je moc už brutalní brečet kvuli hře ktera umirá každym dnem čim dal ti víc.

DJDave udělil za tento příspěvek varování: nadbytečné vyjadřování

hanysairlines

Hráč

20
17.8.2026 17:59

https://www.youtube.com/watch?v=GeJS2ssWJvU

DJDave udělil za tento příspěvek varování: double

Boomerkamo

Hráč

Fórum ban
17.8.2026 18:02, naposledy upraveno 17.8.2026 19:07 uživatelem Boomerkamo

Ano, protože ta hra umírá kvuli asi něčemu ne? přemýšlejte s tím mozkem PROSÍM.

fanoušku, příště používej míň chatgpt. 😂😂😂🤣🤣

další adept aneb ChatGpt mastr, lets go jdeš do listu šašků, přestaňte používat chatgpt když už chcete někoho beefovat. Je to trapný + každej to dokáže rozeznat v tomhle roce. Akorát ses tu prošaškoval šašku.

nonic i pro chatgpt ses vtipnej.

DJDave udělil za tento příspěvek varování: Urážky
DJDave udělil za tento příspěvek varování: troll

1 2