Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban

PeezyWestCZ

Hráč

5
včera v 21:34, naposledy upraveno včera v 21:36 uživatelem PeezyWestCZ

zdravim @samik chtěl bych se vyjadřit k tomu banu možna to vyzní jako vymluva ale ne  a nebo prostě nebudu nic psat prostě se chci jen omluvit za to že sem to udělal a už se to nestane vim je to kktina ale opravdu se omlouvam a tak bych zvážil nad unbanem protože tam nemělo bejt zadny troll nic diky a omlouvam se a  nechci zadny vymluvy prostě moje vina moje chyba sem si toho vědom a tak bych chtěl šanci a už to neudělam nestane se to ani jak trollem ničim jinym děkuju a fakt mě to mrzí ani nevim duvod proč sem to udělal

kura

Hráč

8
včera v 21:45

Tyvole no nevím. Není toto už nejaká tvoja 5 žiadosť na to že se omlouvaš,neviš proč si to udelal,už se to nestane,
Podľa mna by už bolo fajn si najsť novú vyhovorku na to ked dostaneš ban, a snad mi nechceš povedať že robiš veci iba tak? Ale borci hodťe mu tam smajlika aby ich nazbieral