Prajem pekné večere všetkým ktorý čítaju toto fórúm
Rád by som si touto formou požiadal o UNBAN
a vrátanie môjho rp návratu.
Včera-dnes som si prečítal všetky potrebné pravidlá ktore mi nedostačovali k môjmu rpčku
a ako som “kvalitne rpil”
Dňa 2.9 mi bol udelený ban za 3 pravidlá na 20 dní.
Veľmi ľutujem ako som sa zachoval v situácii s PSA konkrtétne u hraníc
Klasický deň na skimo ako personalista chrániš pracovníka kamionu
Zastaví ťa psa nemáš PV tak ideš pěšky no….
Nastúpiš do hráčového kamiónu na krajnici (frakčný kamión)A odídeš preč len sa otočís a Jacob_O_Brien po vás vyštartuje stým aby ste si vystúpil nesdelí vam dôvod tak ho začnete ignorovať stým že ho máte uplne u prdele takzvane.
Prešli sme ku hraniciam ktoré vypojili z drátov takzvane tak neprejdeš cez hranice LV a LS konkrétne akokeby box.
Hráč ma vyzýval nech si vystúpim a tieto základy u PSA.
Veľmi ma to chytilo a vystúpil som začal som utekať do vody a hráči si tudiž myslím že ma “zabili” keď to tak nebolo ale mal som len ŤZ
Neviem ako sa mám ku tejto celej situácii vyjadriť ako som sa zachoval
to ľutujem a rád by som dostal moju poslednú šancu stým že už som do seba nasypal RP pravidlá a teraz ich viem aj o polnoci naspameť.Preto by som chcel dostať šancu s lepšim návratom a lepším prínosom rpčka pre PSA a ostatných
Predom ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a uvidíte nápravu✌🏻
S pozdravom samko…
Prajem pekné večere všetkým ktorý čítaju toto fórúm
Rád by som si touto formou požiadal o UNBAN
a vrátanie môjho rp návratu.
Včera-dnes som si prečítal všetky potrebné pravidlá ktore mi nedostačovali k môjmu rpčku
a ako som “kvalitne rpil”
Dňa 2.9 mi bol udelený ban za 3 pravidlá na 20 dní.
Veľmi ľutujem ako som sa zachoval v situácii s PSA konkrtétne u hraníc
Klasický deň na skimo ako personalista chrániš pracovníka kamionu
Zastaví ťa psa nemáš PV tak ideš pěšky no….
Nastúpiš do hráčového kamiónu na krajnici (frakčný kamión)A odídeš preč len sa otočís a Jacob_O_Brien po vás vyštartuje stým aby ste si vystúpil nesdelí vam dôvod tak ho začnete ignorovať stým že ho máte uplne u prdele takzvane.
Prešli sme ku hraniciam ktoré vypojili z drátov takzvane tak neprejdeš cez hranice LV a LS konkrétne akokeby box.
Hráč ma vyzýval nech si vystúpim a tieto základy u PSA.
Veľmi ma to chytilo a vystúpil som začal som utekať do vody a hráči si tudiž myslím že ma “zabili” keď to tak nebolo ale mal som len ŤZ
Neviem ako sa mám ku tejto celej situácii vyjadriť ako som sa zachoval
to ľutujem a rád by som dostal moju poslednú šancu stým že už som do seba nasypal RP pravidlá a teraz ich viem aj o polnoci naspameť.Preto by som chcel dostať šancu s lepšim návratom a lepším prínosom rpčka pre PSA a ostatných
Predom ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a uvidíte nápravu✌🏻
S pozdravom samko…