Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o Unban // KnizeIgor

dnes v 00:12, naposledy upraveno dnes v 00:14 uživatelem provicek

Chcem si požiadať o unban za DM a zároveň sa vyjadriť k celej situácii, pretože si myslím, že moje konanie malo v danej situácii svoj dôvod.

Keď som videl, ako policajti zatýkajú môjho budúceho manžela, rozhodol som sa zasiahnuť. Z môjho pohľadu to nebolo len náhodné bezdôvodné DM, ale reakcia na konkrétnu situáciu, ktorá sa odohrávala priamo predo mnou keď som videl okolnosti a pochopil som o čo ide. Chápem, že z pohľadu pravidiel môže byť moje rozhodnutie posudzované ako porušenie DM pravidiel, ale zároveň si myslím, že by sa mal brať do úvahy aj samotný kontext situácie a moje RP dôvody. Nemyslím si že niečo takéto by bol veľký problém pre Illegal postavu zasiahnuť ako zasiahol som ja aj vzhľadom na dôsledky čo bude potom. Preto by som bol rád, keby bola moja situácia ešte raz prehodnotená a dostal som možnosť pokračovať na serveri. Som ochotný rešpektovať rozhodnutie staffu a prípadne si dávať väčší pozor na podobné situácie do budúcna, ale myslím si, že aktuálny ban je za túto situáciu príliš prísny prípadne až zbytočný vzhľadom na RP dôvody a kontext ktorý sa odohral.

Ďakujem za prehodnotenie mojej žiadosti. @KnizeIgor

dnes v 00:18, naposledy upraveno dnes v 00:27 uživatelem Loxicek

Byl jsem součástí celé akce,

konání provicka bylo odůvodněno tím ze mi PSA rozstřílelo vozidlo i s moji postavou, u mě stál pouze jeden člen PSA a tak se provicek rozhodl mě zachránit a střílet.

zajimalo mě proč na serveru je méně a méně lidi co RPí nejakej větší ilegal a důvod jsem dneska našel. Reagováni v sekundách kdy vidíte jak vám rozstříleli vašeho snoubence a vy nemůžete PSA střílet na zpátek, za mě úplná blbost a celá tahle situace by se měla přehodnotit a na ilegal RP koukat i z jiné stránky než jen toho ze “to je policista, kdo si řekne ze střelí policistu a udělá si vetsi problémy” jak nam bylo řečeno KnizemIgorem

no přece žena která je zamilovaná a chce zachránit svého snoubence se tak rozhodne..

jeslti důvod toho že střílíte na policii neni to že střílí po vás jako první, tak nevim co by lepší důvod byl..

(Pokud tohle čte někdo kdo má stejný názor ms tuhle situaci ohledně  nerfovani illegalu jako my, napište něco jako odpoved, nebo jen srdíčko jako reakci děkujeme)

Toto téma právě čtou 2 uživatelé: RuskyCZ, ZajicekDemeter