Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

údajné zdržovaní RP (Joe_William)

Wojtach99

Hráč

8
8.9.2026 22:20

Byl jsem zabanován za to že jsem ujel od polici když měla moje doklady a potom jsem byl teleportován administrátorem na lokaci kde mi měla být udělená pokuta a potom mně začali nahánět policsté. Já jsem byl už v jiném městě, kdyby bylo řečeno elektronicky ohledně toho že dostanu tu pokutu a pak mě vrátí zpět tak to beru ale že mě tam nechají a pak jdou po mně všichni tak to mi do RP moc nesedí když se tedy teleportuju přes pár měst. (toto není přímo žádost o unban ale o prověření situace.) děkuji.

KIK0

Hráč

66
10.9.2026 23:14

čau bratranec, keďže som pri tej situácii bol tak ťa trošku vyvediem z omylu. Nedostal si ban za útek od polície. Ban si dostal za to, že si ignoroval RP, zdržoval ho a vytváral OOC situáciu. Síce si túto nezmyselnú žiadosť písal hneď po bane, ale asi máš slabšiu pamäť, tak ti to rád pripomeniem. Bola tam nejaká IC interakcia, z ktorej došlo k tomu, že dostaneš pokutu. Ty si povedal, že nie, vzal si nohy na ramená a upaľoval preč. Aj cez to, že druhé PSA ti ešte niečo IC hovorilo a ani si na to nepočkal. Keďže tu nemáme nič také, ako pokuta poštou či podobne, tak to RPíme ako nejakú formu elektronickej pokuty, avšak scriptovo to nie je, preto ak ti PSA ide dať pokutu, musí ti ju dať tak, že stojíš vedľa neho. Preto si to PSA hodilo report, aby ťa admin portol a mohol ti tú pokutu dať, čo sa aj stalo. Následne ťa mal admin portnuť na miesto, kde si bol, ale neportol, hold to ale nie je náš problém. Keby si podáš report s tým, aby ťa admin vrátil na miesto, kde si bol, tak by to určite spravil, možno na to len zabudol, alebo mal nejaký prioritnejší report. Ty si avšak na miesto reportu zvolil to, že si za nami jazdil s autom a do OOC plakal, kto, čo, prečo, začo načo. My sme ťa ignorovali až do momentu, kým si do nás úmyselne nenajebal autom, avšak stále sme to brali v rámci IC, pretože my ako obyčajní smrteľníci nemáme právo vytvárať OOC situáciu. Tam nastal pursuit, kde si sa pekne vyjebal, vyletel cez čelné sklo, ale ako hrdina si naskočil do auta nazad a pokračoval v úteku. Tam nás to už prestalo baviť, preto si dostal KROPKU (ano, milujem to slovo), aby ti bol útek znemožnený. Ty si zastal, pretože si inú možnosť nemal a aj skrz to, že sme stále pokračovali v RP, ty si to ignoroval a chcel si tam admina, na čo sme ťa upozornili znova na to, že na to nemáš právo, že v RP musíš pokračovať. Jediné, čo môžeš spraviť, je si podať report a počkať na admina, kým ti to nevezme a nezačne riešiť. Do tej doby musíš poslušne pokračovať v RP, čo si ty nespravil. Za to ti bol udelený ban a na tvojom mieste by som bol rád, že máš tak krátky ban, pretože keby ti to admin spočíta všetko, čo si za tých pár minút spravil, tak sa do hry nedostaneš možno ani dnes.

Mier ✌️

14.9.2026 00:12

Ahoj, KIK0 to tady pěkně celé shrnul. Je pravda, že jsem tě měl vrátit na místo, kde jsi původně byl. Bohužel jsem toho měl opravdu hodně a už jsem se nestihl vrátit zpět. Nikdo ti nebránil si podat report nebo se jakkoliv připomenout. Očividně ti to nejspíš nevadilo, protože jsi pokračoval ve svém zdržovacím RP dále a dále. Na tvém místě bych byl ještě rád za tuhle délku trestu. Žádost ti zamítám, měj se hezky.