Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

co to má společného s hodinama? @puding

KanakPepa

Hráč

1
dnes v 14:21

Psal jsem tam důvod a proč jsem trollil co to má společného s hodinama? dělal jsem tam koniny kvůli řidičáku. Sry not sry ale hraje se tu vůbec ic nebo jak se to hraje? podle člověka? fuu. Předpokládam že admin je na psa straně ikdyby byl důvod jaký koliv. Je to tak?

67Brupiskot67

Hráč

42
dnes v 14:46, naposledy upraveno dnes v 14:59 uživatelem 67Brupiskot67

čau, když jsi s náma nechtěl hrát protože hrajeme na win, proč jsi při první příležitosti, kdy jsem se na tebe vysral a šel dělat něco jiného, sebral raptor a šel jsi s náma znovu hrát a znovu dělat ty píčoviny které nazýváš RPéčkem? Ja vim, hraju na win no.. ale tak přece když s náma nechceš hrát, tak se na to vyser, stejně jako já na tebe, nebo ne? Vidíš mě projíždět kolem benzinky a tak se rozjedeš na 200km/h a zajebes me, pak když se rozjedeš pryč tak mi začneš psát PMky proč to neerpim.. nevim, se mi nechtělo rpit protože hrajes na win. Sorry. Pevně si za těma PK které jsem ti dal stojím, protoze přesně to co jsem si myslel že budeš dělat, jsi udelal. Ale myslim ze tech 80 tisíc uz neni potřeba řešit, utratit je nemáš kde, vzhledem k tomu ze nejsem jedinej kdo si mysli ze delas hovna a kurvíš vsem hru. 

dnes v 14:57, naposledy upraveno dnes v 14:59 uživatelem Loxicek

Really GIFs | Tenor

KanakPepa

Hráč

1
dnes v 15:37, naposledy upraveno dnes v 15:44 uživatelem KanakPepa

nevysrali by jste se na mě protože jste šli na jinýho týpka kterej kropil. A já vám to chtěl oplatit tím že jste mě zabíjeli když jsem stál na jednom místě a vklidu. Jedinej důvod proč jsem trollil je ten že jsem se chtěl pomstít. Nedělám hovna akorát mám důvod proč ujíždět. To že na tebe najebu 200 km/h to už jsem neřešil ani ja prostě to byl troll od obou stran. Hodiny s tím nemají co společného. Tys mě zastavil uplně bez důvodu to je taky věc. Nikoho jsem neprovokoval, jezdil jsem předpisově a mám tint na oknách určitě bys mi neviděl přes okno jestli mám masku nebo ne.

Pevně si za to pk stojíš? a za co přesněji? to že jsem tam stál a říkal jsem že budem čekat protože hrajete na win? a že nemám v žádném případě úmysl hrát něco co je na win?, a to že jsem se tě ptal jestli chápeš že hrajete na win? 

chápeš? nebo máte nastavený ego na aroganci?

sofie AKA PK důvodem: https://imgur.com/a/ajgxFa8
sofie AKA spadnutí do vody a potom odpojení protože jsem ji znechutil rpéčko tím prej: https://imgur.com/a/ecaM071
Nekurvim všem hru jen hraju tak jak vy. Nedáte mi prostor se ani vyjádřit a pochopit mě tak tím pádem já nebudu spolupracovat. Kdybych naboural tak bych to klidně rpil ale já se nevyboural ani jednou a proto jsem taky zapínal obsko abych to natočil a vy tím viděli jestli jste mě třeba náhodou hitli nebo něco. Prostě jste vychcaný na win. Nevyužívám toho že tam nebyl Žádný admin, vy jste využívali hlavně toho že tam admin nebyl tak jste mě kropili 100x hlavně ta sofie aka Dávám pk protoze chci.

random: https://imgur.com/a/OaKOg7M

Toto téma právě čtou 3 uživatelé: Zchovankyo, ZajicekDemeter, tomifaj