Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost/zkrácení o unban.

KanakPepa

Hráč

1
dnes v 17:17, naposledy upraveno dnes v 17:20 uživatelem KanakPepa

Promiň pudingu ale ano přiznal jsem se že jsem trollil ale po tom co oni mě začali spawn killovat. Já měl frustaci taky.., chtěl jsem ReRp nebo void ale nikdo tu nebyl a i přesto že jsem jim psal to že jsem nastavoval OBS mě asi tou frustací ignorovali a arogantě se vyjádřovali. Já se omlouvám za moje nevhodné vyjádřování také ale bylo toho na mě dost. Když jsem ležel mrtvej aby byl klid tak mi psali Pmku ať se revivnu, nevím na co když jsem říkal že rpit nehodlám prostě jasnej důkaz aby měli pořád něco s arogancí nebo spawn killingu. Ano Trollil jsem ale po tom co mě začali spawn killovat a dokazovat to že mě mají uplně v arogantní ignoraci tak jsem se ic světa už nedržel. S tím raptorem to byl čistej troll odemně a s tím se prostě přiznávám. Omlouvám se ale za to že jsem to pak začal trollit s tím raptorem byla to věc která byla nepotřebná a zbytečně tu akci vyhrotila. Mě vyhrotila ta arogance. Mohl jsem se nechat a podat si report a pokračovat v rp. Popřípadě by se to voidlo. Ale stále to nemá hlavu ani patu. Jak jsem vysvětloval v mojem prvním fórům tak jsem tam psal že jsem nastavoval OBS a že mě zabarikádovali hnedka. Omlouvám se ale nechci dostat ban za to že jsem porušil něco co jsem já neviděl. Je to moje chyba ale i není a hráči to mohli dost hodně pochopit a nebýt tak arogantní hnedka, ale ano chápu proč byli arogantní, ani to tak skončit nemuselo. Když jsem stál a nastavoval OBSko tak mě prostě zabarikádovali a já se na to OBSko pak vysral a s autem jsem chtěl ujet, ale a oni začali kropit a já je neinformoval předtím vůbec o tom že nastavuju OBS to je jen moje chyba. Ani poté jsem nezmínil to že nastavuji OBS až po tom co jsem dojel na benzínku bez kola jsem psal že jsem měl problém s OBSkem, ale chápu jejich aroganci. Nejspíš kdybych viděl takhle někoho taky by mě to nasralo a byl bych arogantní a cejtil bych to od toho hráče pak jako výmluvu. Zbytečný hráč nejsem a chtěl bych hrát zde akorát jsme se nepohodli kvůli tomu že jsem to nenapsal dříve.. ale jak píšu je to moje chyba tohle. Ale přesně na tohle jsem chtěl Admina aby se to voidlo nebo popřípadě rerpnulo. Bohůžel tam nebyl ani jeden tak jsem vzal saky paky a jsem jel na tu benzínku teda bez kola.

Omlouvám se ještě jednou za mojemu nevhodnýmu vyjádřovaní k hráčům a poslední dny jsem tam rpil fakt sračky. Teď jsem na tom lépe a chci se rozvíjet v Rpéčku bez banů a bez špatných hodocení na mé osobnosti.

Už to nikdy neudělám jsem ponaučen a příště budu řešit takové věci buď přes report/ticket s pomocí pokračovaní RP a nebo přes klidnou domluvu s hráčema. Nemyslím si že bych dělal na serveru bordel jen mě to opravdu vytočilo a měl bych mít více klidnou hlavu příště.

Toto téma právě čte 1 uživatel: 67Brupiskot67